Härlig helg

 
 
 
Vi har verkligen haft en härlig helg. I fredags efter Ellenovas truppgymnastik-träning blev det filmmys. Vi tittade äntligen på Sing. Så bra film!! :)
 
I lördags var Lias iväg hos en kompis hela dagen så när Nilma tog en lång middagslur passade jag och Ellenova på att göra Adam sällskap ute. Vi rensade i växthuset, trädgårdslandet och bärlandet samt den sista rabatten som var kvar att göra. Ellenova hann klippa lite gräs och igår satte barnen ner lite nya tulpanlökar också som vi hoppas få se till våren :).
 
På kvällen blev det pizza och film hos syrran och barnen tog ett dopp i spaet. Så mysigt och härligt med spontana kvällar!!
 
 
 
Nilma njöt till fullo av att ha syrran hemma hela dagen! :) 
 
 
 
Söndagen startade med bus för Nilma. Hon verkligen älskar när syskonen leker och sjunger för henne :). 
 
Barnen var iväg med sin farmor och lunchade på hamburgare och tittade på Duran & Mollan och kom hem väldigt nöjda! Nilma och jag däremot var hemma och inomhus hela dagen. Det blåste storm igår och Adam och de jobbade på taket hela dagen så vi höll oss inne i värmen. Lillfisan ville dessutom inte sova mer än korta stunder i taget och då nära sin mamma <3. 
 
 
Ett kvällsbad blev det. Finns inget bättre tycker Nilma som verkligen njuter :).
 
 
 
Och äntligen är taket klart, för denna gången. Den andra huskroppen tar vi till våren! Nu ska vi äntligen börja inomhus i tillbygget, förutom lite "smågrejer" utomhus och i garaget. Ska bli så kul och spännande att se det hända grejer i nya delen av huset :)!!
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?