Äntligen fredag! :)

 

Denna veckan har gått i rasande fart. Idag är det redan fredag och som vi längtat efter denna dag! Nu ska vi äntligen få en veckas höstlov tillsammans hela familjen :)!! 

Ellenova var hemma från skolan i tisdags. Hade ont i örat på natten men blev inget mer sen, skönt för henne ♡. Hon har också mått illa och haft ont i magen till o från i ett par veckor så hon behövde en lugn dag. Vi passade då på att ha extra mys och tittade på film och slappade medan lillebror var i skolan. Riktig mysdag!!

 
 

Jag har gått med i WoS, world of shape, igen. Känner mig så sugen på att komma igång med träningen men behöver stärka bålen på rätt sätt så jag tecknade 1 månad med deras MammaShape-pogram och startade i måndags. Vi får se hur det går men än så länge har det varit lätta och bra övningar och Nilma kan ligga på filten bredvid eller vara med. Det tar ca 40 min att genomföra. Alldeles lagom att börja med! Man ska köra 7 dagar i veckan men jag får se hur det känns. Såklart hade det varit skönt att gå ner lite i vikt, eller 15 kg om jag ska vara ärlig... ;), men syftet med denna utmaning nu är att stärka bålen för att undvika delade magmuskler och för att våga börja träna med Rödebygymnasterna igen i januari! 

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?