Välkommen 2017!!

O så hamnade jag i en ny bloggsvacka ;).

För övrigt har det varit en bra höst och en mysig jul med familjen men otroligt mycket att göra på jobbet vilket har gjort att mycket ledig tid istället har blivit jobb... Varit ledig 2 dagar på 14 dagar hittills och desvärre ser inte denna veckan ljusare ut... Men det väntar roligheter framöver så jag har siktet ställt på det :)!!

Nu är det ju också ett nytt år med nya möjligheter, nya rutiner och nya mål!!

Det stora är att vi äntligen har fått bygglov. Vi ska äntligen få bygga ut vårt lilla hus med en groventré med toalett, ny matdel, ett extra sovrum och en inglasad altan. Såå spännande!! Jag har redan inrett i tanken och kan inte vänta nog på att få det klart.
Ja och ett garage också ju, lätt att glömma :P
Men först är det rivning som ska göras. En 60kvm stor hundgård (som vi nyttjat som vedförråd och dylikt) och ett garage som snart rasar av sig själv.
Förhoppningsvis är vi "klara" och inflyttade nästa jul om det inte tillstöter några käppar i hjulet!

Nästa stora grej är att jag har sagt upp gymmet.... Galet! Jag är lite nervös och rädd - men gjorde det av skälen att de behandlar sina gamla medlemmar illa så får ta mig i kragen och hemmaträna nu samt börja på rödebygymnasterna istället. Det har varit mitt andra hem i 4 år och där har jag fått utlopp för mycket frustration men efter att en o en av mina vänner slutat och jag var nästan ensam kvar så känns det väl ganska okej ändå. Nu får jag istället inreda mitt eget gym hemma!

  • Till bloggens startsida?