Hejdå 2017 - Välkommen 2018!

2017, vilket år vi haft! Det var förvisso inte svårt att slå 2016 års sorger men 2017 bjöd på så mycket värme och glädje ♡ 


Året startade med att vi fick veta att vi skulle bli 5 ♡♡♡. Det var sådär lätt att dölja för barnen med en mamma som direkt blev så illamående och trött att hon knappt var vid medvetande första kvartalet ;).

Året fortsatte sedan med en underbar tripp till Lalandia i 5 dagar. I sommar tog vi oss runt två veckor på Öland i solsken och värme. De som klagar på sommaren borde åkt dit. Vi hade regn en enstaka em. Det var också de veckorna jag mådde som bäst under graviditeten, jag kunde gå och göra utflykter utan större smärtor. Tack lilla N för att du fixerade dig just då :).

En av de stora grejerna 2017 var såklart huset! I mars påbörjades rivningen av gamla garaget och i april (sista! ;) ) gjöts plattorna till både hus och garage. Bygget blev kraftigt försenat, dels av min graviditet då jag var liggande mååånga dagar av trötthet, illamående, migrän och kraftig foglossning och dels av att takstolarna var leveransförsenade ngn månad. Men upp kom dem och resten av sommaren kunde ägnas till garaget som skulle stå tätt och någorlunda klart innan huset.

Nu är det huset som står i fokus och vi börjar ana slutet :).

2017 års STÖRSTA HÄNDELSE var såklart lilla N. Hon kom till världen med buller och bång och entrade våra hjärtan med succé! Så mycket värme och kärlek hon ger är ofattbart. Glädjen av att leka med sina syskon är oslagbar. 
Hon gjorde vår familj komplett och är precis lika underbar som de andra två storasyskonen ♡♡♡ 


2017 blir alltså svårt att slå!

2018 har dock redan nu några glimtar att se fram emot. 
Huset kommer färdigställas,
Nilma ska döpas ♡,
Adam börjar på nytt jobb,
Det kommer en ny liten kusin ♡,
Och inte minst....,
Semestern är bokad. Vårt livs första bilsemester i Europa :)!

Jag är oändligt tacksam för 2017. 
Må 2018 bli ett lika sorgefritt år. Må 2018 bli bättre för hela världen ♡  

Gott nytt år till er alla!!! 🎉🎉🎉


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?