Välkomna Elsa och Missi ♡

 

 

Igår fick vi tillökning i familjen. Två fina kattbebisar fick flytta hem till oss ♡

För er som tyckte att det var snabba ryck ska jag berätta.... lite kort...

Förra veckan fick jag mail av en veterinär som hade fått in en kattunge som omplacering. Den gick raka spåret in i hjärtat men tyvärr såg jag mailet försent och den gick till en annan familj.


Då hittade vi Missi. Hon var ensam kvar i sin kull och efter mycket om o men bland alla intresserade fick vi klartecken igår att hon var vår ♡ Sån lycka!!

När vi kom dit berättade ägaren att de andra som tingat sista honan ångrat sig och vi fick plötsligt två sötnosar att välja mellan.
Adam tyckte genast den andra medan jag höll fast vid Missi som fann sig direkt i min famn ♡ Det slutade med att vi tog båda och hon fick namnet Elsa. De är helt ljuvliga!!

 
Det var många nya intryck igår. Både vi 4 människor i familjen samt att Ellenova hade 2 kompisar hemma när vi kom hem... 
Plus att de aldrig tidigare träffat en hund och Niela är så nyfiken, men samtidigt livrädd precis som ungarna :). Katten Liza är också läskig och även hon livrädd haha. Vi får fortfarande bära Elsa och Missi till kattlådan då de hittat sin favoritplats i vardagsrummet och kattlådan står i andra änden av huset på toaletten :). 
 
Men idag vågade de iaf sig fram till matskålarna själva och leken är i full gång :).
 
Så fina och olika i sin teckning! Elsa är den med vitt öra och Missi är rundare och större ♡ 
 
  • Till bloggens startsida?