Sportlovsdags!Jobbhelg igen....ibland känns det inte som att man gör annat än att jobba. Ledig 2 dagar på 15 dagar..... Skönt med sportlov from imorgon!  Har lyckats få en semesterdag och gjort lite byte så har faktiskt bara en jobbkväll. Känns välbehövligt! Vi ska hitta på lite roligheter. Barnens moster Tiffan kommer i em, vi ska träffa efterlängtade vänner i mitten på veckan,  jag har äntligen fått tid till sjukgymnasten och om vädret kan sluta regna i slutet på veckan så blir det skridskoåkning i Lugnevi. Håller tummarna  :).

Ny husvagn! :)

Det där med att vara utan husvagn är inte vår grej ;). 
Nej skämt och sido, vi har varit väldigt överens och bestämda med vad vi ville ha vilket verkar vara både svårt och dyrt att få tag i, på samma vagn..... Speciellt om man vill upp i årsmodell så där fick vi välja och då var valet enkelt. 

Blev en Hobby 650 kmfe denna gång. Systeryster är så nöjd med deras hobby och den har otroligt mycket smart förvaring jämfört med många andra. 

Nytt cykelställ, gasoltub samt en stooor markis med ny front och nya sidor som fungerar som ett förtält fick vi istället för det stora otympliga förtältet som hade sett sina bättre dar .... Gäller att förhandla! Jag är extremt nöjd!! Hoppas vi är det även i sommar :P 


Redan tagit väck de aprikosa gardinerna 😂 

Frissan!


Igår var jag hos frissan. Kände att jag hade blivit alldeles för blond efter 1 års slingning så lade i lite chokladbruna slingor varvat med det ljusa oc färgade underhåret i samma bruna nyans.
Blev jättenöjd!! Jag har världens bästa frissa :). Mysig ledig dag!


Idag har vi haft en riktig mysdag! Ellenova hade en kompis med hem efter skolan och när Lias kom hem från sin kompis stack vi ner till linbanan här i Rödeby. Barnen älskar den lekplatsen! Efter ett par timmar var vi iskalla och gick hem o fikade på varm choklad, ostsmörgås och kex. Mums!! 

Happy Valentine! ♡♡♡


Jag älskar ju alla dagar man kan få fira lite extra och idag är det Alla ♡ Dag!! :) Barnen fick varsin resväska inför höstens utlandsresa och de alla fick blommor o trisslotter. Utan vinst som vanligt :P 

Jag har jobbhelg men igår slutade jag kl 15 så vi tjuvstartade firandet lite. 
Vi var hembjudna på knytkalas hos lillasyster Sandra och Petter. Sååå mysigt!! Det blev verkligen en toppenkväll på alla sätt. Mycket skratt och flams och alla 6 kusiner lekte och hade roligt hela kvällen! Var inte någon som ville åka hem  22 men tror nog att alla somnade i bilarna hem sen. I alla fall våra 2. Vi hann inte ens ut från Ronneby :P

 
Presentöppning!  :) 


 
De 2 små fick varsin väska med en gosehund och de 4 stora fick en kväll med pizza och bowling tillsammans. Så nöjda!! 😃 Moster Sara hade köpt likadana klänningar till tjejerna och tshirtar till grabbarna. De blev poppis bland tjejerna direkt :) 


Efter presentöppning och middag bäddade barnen ner sig framför tvn med gotte och vi vuxna tryckte ihop oss i soffan och där det fanns plats :). 


Tack kära systrar för en jättemysig kväll!  Det får bli en tradition :)!!

Kusinmys! ♡

Förra helgen fick vi äran att passa lilla Vida i 2 nätter. Sååå mysigt! Tycker att ni får åka iväg oftare faktiskt,  även utan barn så vi får ha alla!! :P

Hon kom redan på fredagen och vi hade en underbar helg. Gladiatorerna och soffmys på kvällen, lek&bus och mellomys på lördagen och sen hemfärd på söndagen. Underbart! 

Adams verkstad var populär! 

Vi gjorde iordning 2 nya förråd o målade och fixade samt lade ut golvslingor i nya relaxrummet medans barnen roade sig mellan varven. 


Mellomys! 

Hello Kitty kom på besök mitt under mello ;).

Tjejerna gillar att pyssla. Rena himmelriket i Ellenovas rum :)

Förutom 3 barn hade vi 3 hundar som skulle rastas. Vilken cirkus haha 

Massage måste man få innan läggdags :)

Vår eller vinter?


Det här med väderomslag. . . . . 

Förra helgen hade vi vår, en underbar sådan med massa sol! 
Och idag har vi snö igen :). Men jag njuter av båda två årstiderna även om man börjar längta lite till värmen nu ♡ 


Lias, jag och Niela tog en timmes promenad i skogen efter att vi lämnat Ellenova i skolan! Sååå skönt. Nu är jag laddad för en extra lång jobbhelg. Inte ledig förrän torsdag nästa gång! 


Carlskrona Floating


Igår såg jag ett erbjudande på Facebook om en återbudstid på Floating för 1/2 priset. Blev nyfiken och bokade, 3 timmar senare låg jag i tanken ;).Först, innan jag klev i, blev jag såå nervös. Hur skulle jag kunna ligga instängd i detta ägg i 45 min!?!?! 
Men jag tog det sakta, och väl i så kändes den väldigt stor! Jag tände lilla lampan kan tilläggas....hade inte klarat ligga däri i mörker med min mörkräddhet :P

Det var skönt, avslappnande och tiden gick ganska fort... Jag lärde mig att slappna av ganska bra och slumrade till ett par gånger så pass att det var nästan otäckt och fick vicka lite på tår o röra mig för att se så jag hade mina kroppsdelar intakt ;). 45 min gick dock alldeles för snabbt!!

Skulle kunna tänka mig att göra detta igen, och rekommenderar det absolut till andra, om inte annat så för att det är otroligt skönt med 45min vila helt för sig själv :). 


Edblads ♡Igår fick jag äntligen hämta mina fina smycken ♡ Valde de som matchar i samma set! Supernöjd verkligen! Allt är i färgen Rosé, så nu önskar jag mig en klocka o kanske en ring med :P 


  • Till bloggens startsida?