Vemodigt och hoppfullt


Igår åkte vi hem från husvagnen och det var nog för gott för denna sommaren. Det var vemodigt  :/. Det har verkligen varit vår tillflyktsort denna sommaren ♡ 

Det har varit så fruktansvärt tufft. Jag vet inte varför, men antar att allt som hänt påverkat :( Vi har en begravning kvar att klara av.... Sen hoppas jag att jag kan lägga det lite bakom mig och återfå en bit av mig själv. 

Min älskade fina farmors begravning ♡♡♡


Att få komma till husvagnen har varit en lättnad. Det är svårt att förklara men hemma har vi inte trivts och fått panik efter bara ngt dygn. Kanske för att man på campingen ser massor av folk som man slipper vara social med om man inte vill. Hemma har man mest varit rädd för att ngn ska knacka på dörren och bli rädd för vraket som öppnar..... Sjukt eller hur?? Jag förstår att en del tycker att vi har varit tråkiga och osociala denna sommaren men vi har verkligen inte orkat mer än att försöka leva....Ett välbehövligt besök hos frissan i tisdags. Ser lika sammanbiten ut som jag känner mig och grät en skvätt innan jag gick dit... En dålig dag, men nöjd med håret! 

Efteråt spenderade jag en timme med en av mina bästa lyssnare..... ♡ Så tacksam att du finns M - att du lyssnar och finns där!


Adam har börjat jobba denna veckan men Martin Vincent och Vida har hållt oss andra sällskap. Med dessa kan jag också gråta skrika vara tyst och deppig, o gå undan utan att någon tar illa upp eller frågar varför. Det har varit en lättnad att få ha min syster också hela sommaren. Jag hade nog inte klarat mig utan att få gå dit vid frukost varje dag ♡ 


Räkfrossa blev det i onsdags. Jag var så sugen så jag köpte räkor med mig upp efter frissan! 


Alldeles för kallt på kvällen för att grilla mashmallows ute :)


Men igår lämnade vi alltså..... och denna gången hemma känns det ganska så okej. Kanske för att jag har sysselsatt mig ordentligt. Men jag hoppas iaf att botten är nådd! 
Igår rensade jag en stor del av Ellenovas garderob och tvättade en stor del av tvättberget som blir när man är iväg. 


Idag har vi varit på fotboll. Efter en sen lunch hemma sen så somnade jag på soffan-minst lika trött som fotbollsspelarna på planen trots att jag bara suttit... Men efter det fick jag iaf lite ny energi. Eller jag var tvungen. Lias skulle städa bilen och när de mörka molnen kom kände jag att jag fick rycka in och hjälpa till. Sedan fortsatte vi att rensa och möblera om i hans rum. Detta har varit den absolut bästa dagen sedan midsommar. Det känns hoppfullt. Må det nu hålla i sig!! ♡  

En vecka senare....

 
En vecka senare och jag är på väg tillbaka till livet....
 
Efter begravningen i tisdags åkte vi till husvagnen och i fredags tog jag tag i mitt liv och drog iväg familjen till Öland. Vi var hundvakter när syster med familj var på fotbollscup i 5 dagar men det gick suveränt med 3 hundar :)
 
 
 Första stoppet blev Borgholm för lunch! 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan åkte vi vidare till Byrum för att titta på raukarna. Såå mysigt!! Fattar inte varför vi inte varit där innan?!? 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Blå jungfrun syntes från land.
 
 Jag var smart och tappade kameralocket från en rauk så Adam fick hoppa i :P
 
 
 
 
 
 Följde strandremsan tillbaka till Byrum och passerade ett stort naturreservat. Superfint!! 
 
Sista stoppet blev Köpingsvik. Jag har spenderat 1 ynka vecka där med min pappa och syskon när jag var liten och den minns jag än idag. Därefter har det blivit några dagsutflykter men den veckan gjorde intryck på många sätt, i en tid i mitt liv som var fruktansvärt jobbig. Älskar därför det stället och var tvungen att visa barnen!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Vi badade i solnedgången och njöt av livet på alla tänkbara sätt. Såå underbar dag som var som balsam för själen!
 
  • Till bloggens startsida?