Discotime!


Snart har vi höstlov. Inatt är min sista jobbnatt och sen är vi lediga 5 dagar tillsammans ♡ Ska bli underbart! 

Ellenova tjuvstartade myset redan i torsdags med att gå på halloweenfest på fritids. Hon ville vara vampyr så bara för mamman att fixa ;). 

Efter mycket om och men så blev hon nöjd även med spindeln i håret. Ju äldre de blir desto högre krav :P 

Fick böja benen sen då jag tydligen gjort en bläckfisk först 😂 

Hon hade haft en toppenkväll med 2 vinster av 2 i Limbo :).  I fredags var det sedan dags för skoldisco.
Kompisen Livia kom hit innan ens Ellenova valt kläder och när de gått var hela garderoben i högar på golvet.... Inte konstigt att man har gråa hår redan :P 

När jag sedan hämtade dem var Ellenova såå speedad så man kunde tro att hon handlat allt socker som fanns i kiosken :). Men hon hade tom pengar kvar i plånkan så även mamman var nöjd ;).


Dags för jobbhelg!

Lias har haft discosömn i veckan med nya ljusslingan han köpte på Netto! Igår var jag i Växjö sista gången för min handledarutbildning. Det har varit 2 givande veckor. Att vara handledare är sjukt mycket större än jag trott. Aldrig sett det från den synvinkeln innan utan utgått från alla de gånger jag själv har varit elev! 

Nu har jag jobbhelg framför mig men snart är det höstlov där jag bara jobbar 1 enstaka natt och därefter är ledig med barnen. Ska bli hur skönt som helst! 

Vi har massor inplanerat. Framförallt på helgerna. Gastarna på gården,  skoldisco, halloweenfest,  pumpafestival, änglaloppet och annat kul! Barnen vill åka och bada också men vi får se vad vi hinner med och lite kanske man får spara till andra tillfällen ;). Tur att man har lite föräldradagar kvar iaf!Vår vecka....


Äntligen söndag och en helt oplanerad dag framför oss. Vet knappt när det hände senast ;). 


Denna veckan har jag varit 2 dagar i skolbänken. Jag går en handledarutbildning i Växjö inom jobbet och även om det inte är så svårt i den bemärkelsen med tentor och dylikt så är det såå tufft att sitta och lyssna hela dagar. Men givande!! 

I fredags bjöd vi mamma och Roland på middag. Var så längesen vi sågs så äntligen var det dags ♡ Får bli tätare nu!! 😘 

Ellenova redo för fredagsmys! 


Igår var vi på teckenkurs. Jag hade nästan ångest när vi gick dit men det släppte. Jag var klart sämst i gruppen, men det kändes ändå så bra! Trots att det var längesen så kändes det mycket lättare att kunna läsa av än vad jag tyckt tidigare. Äntligen kanske det lossnar lite. Synd att det är så otroligt länge mellan gångerna bara.... 

Efter teckenkursen släppte vi av Ellenova på kalas i simhallen och sedan snabbade vi oss hem för att svida om inför kvällen. Adams faster fyllde år så vi blev bjudna på Toscana. Fantastiskt gott och så fantastiskt snällt att bjuda ut oss så ♡ En supertrevlig kväll blev det!

Ellenova och Ninni myser ♡

En ganska ovanlig syn när Lias och jag är lediga men Ellenova är i skolan.... Men oj vd skönt det är ibland att få sjunka ner såhär som vi gjorde nästan en hel fm ;).
 

Vanish Gold!Jag fick erbjudande om att testa vanish gold. Jag delade ut prover till arbetskamrater och vad jag förstått har de alla varit nöjda hittills. 

Mitt val föll på matrester..... Det är vårt största problem och det är också det som jag tycker lämnar mest fläckar och är svårast att få bort från framförallt ljusa kläder.
Jag kletade därför ner den medföljande tygbiten med ketchup, köttfärssås, brunsås och currysås.

Därefter lät jag det torka in riktigt hårt i några dagar innan jag lade det i blöt i handfatet tillsammans med vanish....

In progress....
Lät det ligga ungefär 20min. 

Voila, inte en fläck!! 👏👏👏 Mycket nöjd 😉

  • Till bloggens startsida?