Nu är det jul i vårt hus!


Nu har vi börjat med julpyntet i vårt hem. Lika härligt varje år. Jag älskar ju julen!! 

Vi tjuvstartade redan förra helgen och nu är det bara lite blommor och adventsstaken på soffbordet kvar. Så mysigt!!


Tröttnat på den gamla snögubben som passar julkorten och häromdagen kom jag äntligen på vad jag skulle göra istället. 
Adam tog hem ett armeringsnät från jobbet som lackades för att inte fälla rost på väggen. Nu ska jag bara köpa klämmor att sätta i, eller om jag ska spänna gummiband över. Fårse vad jag kan hitta :).


I'm in love! 😍

Idag har jag blivit frälst, i vacumpåsar 😂😂😂

En kompis hade med sig till Ullared för ett par veckor sedan där hon vacumförpackade sina kläder. Sjukt effektivt! 

Så idag har jag packat ner 4 tjocka kuddar som jag köpte till altanen i somras, 3 soffkuddar som just nu är överblivna samt våra altan-stolsdynor. Fick ner 3 dynor i varje påse.

Jag är så sjukt nöjd!! :)

Jag har en påse kvar, men imorgon ska jag köpa 5 till så jag kan packa alla våra täcken,kuddar, filtar osv som vi hade i husvagnen. 
Vi håller på att renovera i källaren så allt är en enda stor bomb ungefär... Huller om buller. 

Bytte värmesystem för ett par veckor sedan och fick då helt andra utrymmen än vad som fanns tidigare. Nya tvättstugan är på gång och ett nytt litet förråd är i princip klart. Ska bara dit med lite hyllor osv också :). 
När det är klart kommer vi att kunna få en helt annan ordning därnere och kanske börja nyttja gästrummet som gästrum igen ;). 

Finbesök ♡


Förra veckan hade vi lilla Vidis på besök. Hon var sjuk så för att åtminstone slippa en dags vab fick hon sova hos oss när jag hade en ledig dag ♡ Så gosigt!!! 

Somnade gott hos mig på soffan på kvällen men vaknade mitt i natten helt hysterisk när jag försökte lugna henne. Det är bara Adam som gäller då och i vanlig ordning fick de lägga sig på soffan och fortsätta sova. Varje gång han försöker bära tillbaka henne i sängen vaknar hon ;). 

Dagen efter var hon pigg och redo för bus :) 

Halloweenfest 2015

Vårt halloweenpyntade hus. Flera godissugna barn vågade ringa på ;). Årets halloweenfest gick av stapeln på höstlovet! Detta året hemma hos Sara och Martin. Ribban höjs lite för varje år :P 


 Adam var en läskig doktor :)

 Jag var en gammal spindelkvinna ;).

 Lias var liemannen och Ellenova var vampyr :).
 
 
 Förrätt: pumpasoppa. Ruskigt god!!!! 

 Varmrätt: Möglig potatisgratäng och avhuggna fötter ;).

 
 
Efterrätt: Spindlar, ögon och hundbajs :P


En lyckad och rolig kväll!! 

Malmö och Köpenhamn på höstlovet

 
På höstlovet åkte vi ner till Malmö för att hälsa på våra härliga vänner. Det var så välbehövligt att få komma ner dit och bara vara, ladda batterierna.
 
Äntligen har Lias och Elliot också börjat uppskatta varandra och Lias har nu en bästa vän i Malmö även han ♡ 
 
Våra underbara ungar äter godisögon ;). Tindra, Lias, Elliot och Ellenova. 
 
 
Vilken lyx att bara gå ner till tåget  och ta sig in till Emporia, stan eller Danmark. Älskar att vi kan vara så spontana när vi är där!
 
Mooot Köpenhamn!! 
 
 
Kinabuffé till lunch satt som en smäck!! 
 
 
 
Efter mat, shopping och mys på ströget så bar det av till Tivoli. Såå fantastiskt mysigt på Halloween alltså. Lek, karuseller och mys till sent in på kvällen! 

 
 

Ellenova och Elliot provade pumpor ;).
 
 

 
 ♡  
 
 


 
 
 Halloweenshow!

 
 
Tack underbara ni för fantastiska dagar!! ♡♡♡

Gastarna på Gården

 I söndags var det dags för årets upplaga av Gastarna på Gården ute på Barnens Gård som annars är ett sommarland. 


Förra året önskade vi fler läskigheter. Det fick vi 😂 Shit jag pallade inte ens gå in i monstertunnlarna efter att ha hört och sett andra skrika och springa i ren och skär panik!! Jag är en mes, i know it! :P 


 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 Här någonstans tappade Lias modet och grät och ville hem stackaren. Men efter att ha stannat utanför de värsta tunnlarna så gick det bättre ;). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Vi pysslade lyktor, fikade med Knut Hahn och häxan, lyssnade på spökhistorier, busade med häxan och massa mer. En lyckad och kall kväll som det troligen blir ännu en repris av nästa år om vi får till det. Barnen älskar det! 

Pumpafestival i Wämöparken

 
Förra helgen var det pumpafestival i Wämöparken och vi åkte dit med ganska låga förväntningar. Tur var väl det för fyyy vad besvikna jag och barnen blev! ( Pappan har ju inga förväntningar alls och blir ju därför aldrig besviken :P)
Lillasyster /moster Tiffan hängde med oss för lite höstlovsmys ♡ 


 
 
 
 
 

 
Jag hade lovat barnen att pyssla pumpor och gå på spökvandring.... 
Vi kom dit ca 1.5-2 timmar efter öppning och då var alla pumpor slut trots att festivalen varade i 3 timmar till. 
Även spökvandringen fick vi ställa in. När vi kom dit gick en trupp iväg och därefter var det 2 timmar till nästa vandring. Det var max antal 25 personer  (vi var 10!!) och först till kvarn som gällde. Efter att barnen lekt av sig i lekparken tills det blev så mörkt att man inte såg handen framför sig gav vi upp och åkte till City Gross föratt köpa godis istället och sedan hem och tittade på 3Dfilm istället. 

 
Wämöparken i sig är ju helt fantastiskt och något man bör åka oftare till. Synd att festivalen blev en sån flopp. De som hann köpa pumpor förstår jag var väldigt nöjda 😄 
 
  • Till bloggens startsida?