Bara massa mys!


Ikväll har jag och barnen myskväll med lite torsdagsmys ♡ Imorgon drar jobbhelgen igång och innan dess tänkte jag ta mig en tur till gymmet för att ladda med lite ny energi.

Det blir en nystart då jag from i tisdags har nya mål satta. Ska bli så kul!!!
Annars njuter vi av att våren är på gång. Mer energi i form av D-vitamin behövs mer än mest just nu. Underbara älskade sooool!!Bild efter en härlig morgonpw i skogen tidigare i veckan ☆.

Vårt sportlov!


En hel vecka har jag och barnen varit lediga tillsammans ♡. Det var dock inte riktigt planerat så men en tum-olycka med en ny vass kniv resulterade i sjukskrivning för mamman och barnen fick såklart vara hemma.

Måndagen mös vi på Marinmuseet tillsammans med moster och kusinerna. Tack söta ni för lite uppåt-pepp och gos ♡♡♡.
Jag tycker marinmuseet är helt perfekt. Gratis och massa massa lek och skojigheter för barnen. Och lite allmänbildning såklart :-).

Dagen avslutades i Kalmar med inköp av ny diskmaskin (och ny kniv!) och ett snabbt bus för barnen på Ikea Småland. Total lycka :-)!!!

Resten av lovet gick i lugnets tecken. Barnen sov en natt hos kusinerna och följde med på bio i "Bygget" innan kusin Vincent hängde med en natt hem till oss.

Vi avslutade lovet med middag hemma hos fina vänner igår och lek med kompisar och OS-final idag. Nu är det åter till vardagen och jobb och dagis igen :-).

Alla hjärtans dag 2014

 
På alla ❤ dag vaknade jag upp till finaste blombuketten och en present av de finaste jag vet. Adam fick äran att ordna med firandet detta året och eftersom han faktiskt inte brukar uppmärksamma dagen så blev jag galet förvånad :).
 
Medans pappan var på jobbet så passade jag och barnen på att mysa lite. Storstäda, öppna mer paket, träna och leka blombud :)
 
 
 
Plastvikter till barnen, såklart!
 
Även pappan fick blommor, med trisslotter helt utan vinst :P.
 
Kvällen spenderade vi sedan hemma hos syster med familj. Våra män hade förberett middag och efterrätt, och vi bara slappade :)!!
 
Finaste kusinerna!! ❤
 
Mums!!!
 

En helg utan pappan

 
Förra helgen var Adam iväg för att titta på hockey och vi hade istället kusin Vincent hos oss. Det blev pizzamys och häng framför TV-fredag, dvs Amigo, Wild Kids, Fredag med Malin och Fångarna  på Fortet. Behöver jag säga att ungarna somnade fort sen?
 
 
Läskigt när BoliBompa-Marcus får stora spindlar på sig :O!!!
 
Lördagen spenderades hemma hos mormor framför Melodifestivalen och på söndagen var det fullt ös med simskolor och sedan dans för Ellenova.
Lias och jag passade på att ta en promenad på fina Björkholmen och njöt av solens härliga strålar till fullo!!
 
 
Finaste Tillie som trivs så bra under Lias säng. Hon hoppar löst, förutom att vi ibland stänger in henne på nätterna så vi kan sova ;). Enda hyss hon hittat på är att äta upp knapparna till Lias kassaapparat. Tydligen mjukt och gott ;).
 
 
 
Lagom till pappan kom hem var vi så trötta att vi hade bäddat ner oss i soffan för lite söndagsmys framför Sune i Grekland :).
 

Fina Ballerina ♥

 
 
 
 
För ett par veckor sedan började Ellenova på dans och blev helt fast. Hon valde att avsluta ridningen och därmed fortsätta på dansen. Hon fick välja nya danskläder och köpte både skor benvärmare och en rosa ballerinadress. 
 
Idag hade hon gjort framsteg sa hon. Hon kunde röra sina fötter med sin panna ;-). Mamman längtar till stora uppvisningen och hoppas att snäckan vågar vara med ♥. 
 

Nya dammsugaren!

 
 
 
I bröllopspresent och i julklapp fick vi bidrag av mamma med familj till en ny dammsugare. Adam hade redan valt ut den han ville ha, och trots att det sved i plånboken  är jag nu väldigt väldigt nöjd.
 
Kan verkligen rekommendera Electrolux Ultrasilencer USremote. Den får 5 ☆☆☆☆☆ av 5!
Hur bra som helst, och snygg också ;-).
 
Det finns de som är tystare och de som framförallt är mindre än denna stora koloss, men den har en otrolig kraft och släpper knappt ut några partiklar. Märker stor skillnad på denna och den lilla smidiga vi hade innan ;-).
 
Tack mamma och Roland!!!! ♥

Lias 4-årstårta

 
Lias önskade sig en Ninjago-tårta. Så fick det bli :).
 
 
 
  • Till bloggens startsida?