Teneriffa 15-23 April 2013, Del 1 - Underbara värme!

 
( Del 2 är nu publicerad under detta inlägg )
 
Det kommer ta flera inlägg att sammanfatta resan. Tyckte inte jag tog så många bilder, och tänkte inte att jag skulle bombadera bloggen, men det går inte att välja.  Bara vårt besök på djurparken är värt ett eget inlägg!! :)
Inläggen kommer så småningom hamna i sin rätta ordning, dvs denna delen, del 1, först och de övriga därunder. Så detta inlägg kommer ligga överst trots att jag uppdaterar mer senare i veckan. Ni får leta :).
 
 
Vi har alltså varit på Teneriffa - Playa de Las Americas, på hotell Sunwing Fanabé Beach Resort. Helt fantastiskt!! Vi är grymt nöjda, och jag kan nästan säga att vi kommer åka dit igen :).
 
Det var en lång ditresa.... Tåget gick från Karlskrona redan på måndagkvällen, strax innan kl 22. Vi skulle raka vägen till Köpenhamn, men såklart gick tåget sönder och vi tvingades byta i Malmö. Det blev lätt kaotiskt kan jag säga. Lias och Vincent hade somnat, och vi fick SPRINGA med alla väskor och vagnar för att hinna med det nya tåget för att slippa stå i Malmö en timme. Vi hann med nöd och näppe!
 
 
Viggo visar nya syskonet/kusinen för Ellenova och Lias :).
 
 
Vi hade några timmar att slå ihjäl nere på Köpenhamns flygplats. Strax efter 1 var vi framme, och klockan 7.30 gick planet ;). Barnen somnade i sina vagnar, och ja några till somnade....och snarkade så det ekade över hela flygplatsen.
 
Mammarazzi förevigade vårt tattarläger ;).
 
Pigga barn...och trött mamma ;).
 
Sara somnade innan vi ens lyfte, och Adam höll sig vaken större delen av tiden ❤
 
Mamman hon sov.....o sov o sov o sov ;). Först med Ellenova, och sen med Lias ;).
 
 
När vi kom fram och hade checkat in slängde vi på oss badkläderna och rusade ner till lunchbuffén och poolen! Några härliga timmar hann vi med, innan vi återigen svidade om för en härlig promenad!
 
Adam och Ellenova ❤
 
Barnen sov ihop större delen av veckan i sin egna säng ❤
 
Våran första riktiga dag på Teneriffa var det dags för vigselsamtal för mig och Adam. Barnen lämnades kvar hos Sara, Martin och kusinerna, och vi tog en Taxi till Los Christianos. Efter samtalet passade vi på att gå strandpromenaden hem. Tog knappt 1,5 timme. Så underbart! Jag älskar att gå :)!
 
 
 
Otroliga sandkreationer!!
 
 
Hela Teneriffa var fantastiskt vackert! Fina rabatter och växter överallt!
 
 
Ödlor såg vi på vägen, som gärna lät sig fotograferas på nära håll :).
 
 
 
Härligt slappande i solstolen efter en VARM promenad :).
 
 
I MiniLand bor Lollo och Bernie, som sprang runt på området några gånger de flesta dagar så barnen kunde hälsa och krama. I MiniLand kan man också leka, rita och kolla på film. Helt underbart att barnen kan gå fritt o göra vad de vill!  
 
 
 
Barnen besökte såklart gärna MiniLand, där de passade på att ansiktsmåla sig :).
 
 
 
På eftermiddagarna anordnades After Beach för barnen och på kvällarna var det barnshow och sen MiniDisco innan familjeshowerna drog igång vid 21.
 
 
Björnshow med minidisco!
 
 
Sångstund innan läggdags. Senaste sången som barnen älskar är  "Januari börjar året.." ;).
 
 
Dags att gå på marknad!
 
 
som sagt.....SÅÅ fina omgivningar!
 
 
 
 
Här ser ni en miljövänlig ponnykarusell :)! Hästarna är gjorda av gamla bildäck och karsullen snurrar genom att mannen till vänster CYKLAR :)!!
 
 
 
Mycket bad blev det! :)
 
 
4 inte så matglada kusiner ;).
 
 
4 nöjda ungar som har fått krama Lollo och Bernie för 10:e gången i ordningen? :)
 
 
 

Teneriffa 15-23 April 2013, Del 2 - Fantastiska Loro Parque!

 Och så kommer äntligen Del 2 på våran resa :).
 
 
 
 
Om ni åker till Teneriffa, missa då för guds skull INTE att åka till Loro Parque. Alla andra djurparker jag varit på kan slänga sig i väggen. Vilken miljö, vilket ställe!!! Kan STARKT rekommendera det.
 
Vi passade på att åka dit dagen innan bröllopet, för att vila våra kroppar från den brännande solen så vi slapp gå som rödnissar på vår stora dag ;).  
 
 
 
 
 
Ståtlig gorillahane!
 
 
 
 
 
 
 
Det helt fantastiska pingvin"akvariet". Hur fint som helst!!
 
 
Härligt att duscha sig i fallande kall snö ;).
 
 
Tittut! :)
 
 
 
Mamma schimpans med sina fina ungar...
 
...som inte var så väluppfostrade utan ogenerat letade kråkor ;).
 
 
 
Såklart var vi också på den underbara delfinshowen. Vi satt på första raden och jag vågade inte riktigt ha kameran framme, men några bilder knäpptes iaf.
 
 
 
 
 
 
Vi var även på Späckhuggarshow. Vilka mäktiga, fina och STORA djur! :)
 
 
 
Här satt vi på den sista Splashraden....Jag är GLAD att vi inte satt längre fram ;).
 
 
 
 
 
 
En snabbkik även på Sjölejon-showen...
 
 
 
Inne i parken fanns en fågelpark. Man gick i trappor och hängbroar för att få se fåglarna i dess naturliga miljö. Jag var skräckslagen av dessa höjder och gick med darrande knän hela vägen, men det var så fina fåglar att det helt klart var värt det!! Hade sagt annat om någon hade satt sig i håret på mig ;)
 
 
 
Ödlorna sprang fritt även i parken. Jag höll på att sätta mig på en när det rasslade till precis när jag satte mig på en sten. Hujedamig om den kommit farande på mig!! :)
 
 
 
Adam och jag fick helt plötsligt ingen kropp ;).
 
Här är djurparkens babyavdelning. Så söta små kuvöser :)!! Annorlunda mot de vi har på jobbet ;).
 
Späckhuggarkarusell såklart!
 
Stooora stooora kaktusen ;). Tänk o få en sån gren över sig :O.
 
 
 
 
Inne i parken fanns även ett annat akvarie. Man gick in som i en stor tub, där det simmade massa olika fiskar, sköldpaddor, hajar och rockor. Hur häftigt som helst! Inne i dessa akvarier/terrarier fick man inte ha blixten på kameran, därför blir bilderna något suddiga av alla rörelser...
 
 
 
 
 
Dagen avslutades med en efterlängtad glass på entrétrappan i väntan på bussen tillbaka till hotellet :).
 
 

Teneriffa 15-23 April 2013, Del 3 - Fantastiska ställe!

 
 
Här kommer allra sista inlägget från resan. Ni kanske har tröttnat på bilderna, men de är ju även för min egen skull ;). Jag längtar tillbaka, massor!!
 
 
Dessa foton är tagna de sista dagarna. 20-23 April.
 
Buskillarna älskade sin slush. Vilken lycka att kunna beställa fritt i baren :).
 
Systeryster svalkar sig i hettan..
 
...medans småkillarna mumsar på glass ;).
 
 
Ellenova, en riktig badprinsessa som vi praktiskt taget fick dra upp ur vattnet. Hon lärde sig redan de fösta dagarna att simma utan puffar, så i sommar ska vi träna på uthålligheten så hon klarar fler simmärken till hösten. Nästa märke är att simma 10meter på djupt vatten, med korrekta bentag!
 
 
 
En härlig kvällspromenad!
 
 
En farlig katt ;).
 
 
 
 
Att läsa är bland det bästa jag vet. Njöt såå av min bok jag hann läsa på Teneriffa.
 
 
Lunch vid poolen. Skönt att slippa klä på sig och gå in i resturangen ;).
 
 
Lias är lite mer av en badkruka, och vill gärna inte ens försöka simma utan sina puffar. Simskola till hösten ska få ändra på det :).
 
 
After Beach med Lollo!
 
 
Minidisco!!
 
 
Och avskedskramar med Lollo....
 
 
 
 
....och Bernie. Ses en annan gång!!
 
 
 
Det underbara poolområdet!! Så skönt att folk slapp slåss om solen då det var sol överallt hela dagen!
 
 
 
 
En av många drinkar som slank ner under veckan ;).
 
 
Lias hittade Blixten McQueen på flygplatsen :).
 
 
 

Älskade underbara cykel ☆

Nu får det vara slut på semesterns alla latheter!

Idag tog jag cykeln ner till Rödeby. 41 minuter och 1,3 mil senare var jag framme och mötte upp familjen på simskolan! Grymt mycket uppförsbackar och grymt tungt när man inte orkar pumpa däcken när man plockar fram cykeln för första gången efter vintern ;-).
Härliga dagar!

 
Här kommer en sneakpeak till från vår resa, våra första dagar ;).
 
 
Många fler, och bättre bilder kommer när jag har tid, och såklart även från bröllopsdagen. Tack underbara syster med familj för att ni ville vara med och ännu mer tack för att ni förgyllde dagen lite extra ❤.
 
Vi kom hem inatt, och redan idag drog det igång med jobb igen. Barnen fick vara några timmar hos sin farmor. Tur det, för vi hade aldrig hunnit till dagis eftersom de fortfarande sov 10.30 när lämning egentligen ska ske ;).
 
 
 
 
 
 

Herr och fru ♡♥♡

En liten sneakpeak på vår underbara semestervecka :-).Välkommen Maja!

 
 
 
 
Den här fina lilla tjejen har fått flytta hem till oss. Lilla Maja. (Eller ja lilla o lilla....jag tror hon är en hare för hon är gigantisk! :)) Barnen har fått döpa henne, då förra ägaren inte hade gett henne något direkt namn.
Barnen älskar henne redan, och släpper gärna ut henne ur buren för att busa.
Lias säng är en stor favorit att hoppa upp i och nu längtar vi tills vi flyttar så både hon och Bamse kan få lite större yta att hoppa på.
 
Ägaren sa att hon var en väldigt skygg kanin som man nätt o jämnt kunde klappa och som attackerade ens händer när man gav mat....
Vi har inte sett några sådana tendenser alls. Hon är hur snäll som helst. Något rädd ja, men hon hoppar fritt och utforskar lägenheten medans Niela nyfiket svansar efter :). Och hittills har ingen av oss blivit bitna eller attackerade ;).
 
 

Tack ❤

 
 
Redo för restaurang med mormor!
 
 
I lördags bjöd älskade lilla mamma och lillasyster ut Adam, mig och barnen på en bit mat. För att fira att bröllopet nu är näääära ;). Det blev Restaurang Ferali i Ronneby och det var såå smaskigt. Min mat var dock så stark att jag på slutet inte kände någonting, men jag klagar inte för jag blev varnad av servitören innan jag beställde ;). Med facit i hand skulle envisa jag lyssnat, men det var ruskigt gott ändå!
 
Tack snälla snälla mamma för denna kvällen! Så uppskattad så du anar inte denna stressiga helg vi nu lagt bakom oss ❤. Spontanmiddagar är underbara!
 
 

Hektisk helg

 
 
 Välkommen måndag!
Kickar igång denna härliga dag med veckans första blogginlägg! Helgen har varit allt annat än lugn... Kanske därför jag är så glad att måndagen äntligen är här :). Adam och jag har knappt sett varandra! Lördagen spenderade jag som sagt hos syster för att få nya naglar och fransar medans Adam och barnen gjorde andra viktigheter. Igår försökte jag vila på fm, då jag skulle gå på natten igårkväll, och sedan spenderae Adam och barnen dagen med farbror David medans jag svängde runt i både Karlskrona och Ronneby för att handla. Ellenova ska få en överraskning, en ny cykel :). Hoppas snäckan blir nöjd, hon har inte fått se den ännu :). Nu siktar vi in oss på en förhoppningsvis lugnare vecka!
 
Dags att hoppa i säng efter nattens jobb!

Fina naglar och fransar!Redan söndag och snart ny vecka.
Igår var vi lediga så efter lite träning åkte jag vidare till syster Frida för att göra mina naglar och för att fixa fransarna. Hon är under upplärning på att förlänga ögonfransar och jag måste säga att hon är grymt duktig. Så duktig att jag kunde slappna av och sova i nästan en timme under tiden :-). Väldigt skönt!

Hon finns på Beauty by Amani i Ronneby för er som är intresserade :-).

Ellenovas födelsedag ❤

 
Ellenova har haft en riktig toppendag. Hon var så nöjd när hon gick och lade sig. "Mamma, idag har vi verkligen haft en bra dag!" Sånt värmer i mitt hjärta att höra :).
 
 
Ellenova valde att ha de nya kläderna på sig. Byxorna och tröjan fick hon av oss och västen fick hon av kompisen Tristan i helgen. Hon var väldigt nöjd kan jag säga :). Tydligen viktigt att posa också.... Det är mycket MTV-tittande för denna damen...Lite väl mycket i mina ögon för en 5-åring egentligen.
 
 
 
Efter morgonmys och fix gjorde vi oss iordning för att åka till frissan. Både Ellenova och mamman klippte sig, men Ellenova fick också rosa slingor och pärlor. Det hoppade mamman över ;).
 
 
 
Efter frissan åkte vi direkt in till stan. Ellenova fick olika presentkort så vi var runt överallt men det var endast linnen på Cubus som föll damen i smaken. Och klänning, kofta och bikini på hm :). Det har inte kommit in alls mycket sommarkläder än, och det var det vi var ute efter. Sparar resten till en annan gång helt enkelt :).
Nöjd är hon iaf, och shoppingen avslutades på McDonalds innan vi till slut var hemma igen.
 
 

Ellenovas 5-årsmorgon ❤

 
 
 
Idag blev det upp tidigt på vår lediga dag för att sjunga för vår sessa. En födelsedagsmacka med 5 rosa små ljus brann så fint medans vi sjöng ❤.
 
En trött tjej, som inte riktigt kunde låta bli att dra på smilbanden ;).
  
Lias ser ut att hjälpa syrran ;).
 
Åhhh örhängen!!! :)
 
"När man gör detta så väljer man en färg på tråden och sen syr man där man ska"....
 
Nya fina byxor! (Mammas hopp om att ungen ska börja använda byxor!)
 
 
 
Grattis älskade fina storasyster på din 5-årsdag!!
 
 
 
Snäckan var så nöjd med paketen. Örhängen, pärlgrejer, sykort och byxor, tröjor och strumpbyxor låg i paketen. Och en våffeltång! :) Ellenova packade genast upp den och snurrade den runt håret som mamman när hon använder locktången ;).
 
Nu sitter gullen framför tvn och mamman ska ta en dusch och göra sig redo för att fira födelsedag!
 

Grattis älskade Ellenova på 5-årsdagen ❤

 
 
 
Hipp HURRA till vår älskade sessa idag! ❤
Vi älskar dig!
Puss från mamma pappa och Lias
 
 
 

Finaste arbetskamraterna ❤

 
 
 
Igår blev jag lurad....grundlurad! Finaste arbetskamraterna drog iväg mig på Möhippa efter föreläsningarna vi haft under dagen. Fattade verkligen inte alls vad som hände när en bild på mig helt plötsligt dök upp på storbildsskärmen. Tänkte mer "Men shit!! HUR i hela världen har den kunnat hamna där?? BB-personalen framför mig började vända sig om och undrade nog samma som jag.... Vad är detta?? TA BORT DEN!!! Hur har de fått tag i Lollos minne och varför kom just bilden på MIG av alla tusen kort?!" Haha sjukt trög jag är ;).  
 
 
Föreläsaren fortsatte prata, drog något skämt som jag inte hörde då jag slutat lyssna och hjärnan försökte reda ut hur tusan detta kunnat hända haha.  Fattade inget förrän fina Bibbi dök upp med mustasch ;).
Och jag såg alla fina arbetskamrater vid sidan som stod o skrattade haha. Söta fina ni vilken fin kväll ni gjort för mig ❤ :). Möhippa med spanskt tema rakt igenom. Musiken, kläderna och maten. Underbart gott! Idag stinker hela avdelningen vitlök :)!!
Fina telegram fick jag, av diverse olika kändisar och kedjor ;). Så jäkla roligt och magmusklerna fick verkligen jobba :).  
TACK SNÄLLA NI!!!
 
 

Fotoframkallning

 
 
Första laddningen med foton är nu inskickade för framkallning och jag väntar hem nästan 100kort från Turkietresan. Herregud vilken fantastisk resa det var!!
 
Skrattar liksom ihjäl mig när jag tänker på allt kul vi hade! Minspelet i systers familj är f-n underbart. Skrattar högt för mig själv varje gång jag tittar på bilderna :).
 
 
 
 
 
 
 

Värsta klippet!

 
 
Idag har verkligen varit en effektiv dag. Träning, ögonfransförstärkning, städ, tvätt, mys, skoshopping osv har vi hunnit med.
 
 
Jag skickade Adam för att köpa en pälstrimmer till Niela efter jobbet så nu är tjejen nyklippt och fin. Tar ju en hel evighet att gå igenom hela henne med sax med all den pälsen men medans Adam trimmade gick jag loss med saxen och det måhända att det är lite ojämnt, men övning ger ju liksom färdighet och på max en timme var hon helt klar :). Helt galet mycket päls hamnade i en påse och i dammsugaren :O.
 
Det snygga halsbandet hon fick i julklapp har hon nu ääääntligen växt i så det fick invigas ikväll :). Rosa med blingbling såklart ❤
Världens finaste lilla tjej, som tyvärr är en mer Adamgris än vad jag vill :(. Vi får helt enkelt skaffa en till i framtiden så jag med kan få gosa ;).
 

Ellenovas första barnkalas ❤

 
 
 
 
Det efterlängtade barnkalaset ägde rum i söndags!! Även då jobbade mamman, men tack vare snälla arbetskamrater så kunde jag smita iväg tidigare. När jag kom till lokalen vi hyrt hade Adam och barnen redan dukat så fint. Ett riktigt prinsesskalas :)
 
Hela dagisavdelningen var inbjuden, inkl kusinerna. Alla kunde såklart inte komma men ett gäng på 15 ungar firade vår prinsessa!
Det lektes, åt, dansades, fikades, lektes lite till, skrattades och stojades. Ett väldigt lyckat och enkelt första barnkalas  ❤. En bunt 5-åringar kräver inte mycket, så varför komplicera det? :)
 
 
 
Nöjd tjej öppnar paket!
 
Viggo blir lite nyfiken på Barbie-målarboken ;).
 
Pizza valde snäckan till mat. Bra tyckte vi då de flesta barn äter det, vi slapp förbereda och pizzerian ligger mittemot lokalen ;).
 
Glasståg blev det till efterrätt, vilket verkligen uppskattades! Smälte ju dock hur fort som helst så det blev inte lika fint som i tanken :(.
 
Cakepops! Enkla och väääldigt uppskattade hos de flesta barnen :).
 
Lias åt så det sprutade ur öronen :).
 
Med hänsyn till de andra barnen och deras föräldrar så läggs inga fler bilder ut.....
 
 
Vi säger ett stoort tack till moster Sara som stannade kvar och agerade lite lektant, dagisfröken som hon är :).

Ellenovas 5-årskalas ❤

 
 
Ellenova hade sitt vuxenkalas i Lördags. Jag har jobbat hela helgen, så Adam var den som fick ta åt sig äran för det är han som både bakat och lagat maten till detta kalaset. Och han gjorde det BRA! Allt var så himmelskt gott verkligen :)! Couscous med fantastiskt god kyckling i sås, samt diverse olika småkakor.
 
Jag var hemma strax efter 15.30 och bara 40 minuter senare så kom de första gästerna.
 Aldrig stressat så inför ett kalas och kommer aldrig göra det igen! Tyvärr fick vi inte ihop det på något annat sätt, men snäckan är nöjd och det är huvudsaken! ❤
 
 
Ellenova fick massor av fina presenter och hon är verkligen nöjd. Hon önskade sig kläder och smycken, och presentkort och fick allting och lite till :).
 
Dunderfin klänning av mormor och Roland! 
 
Supersöt sommarklänning av kusinerna!
 
Dålig bild, men superfina örhängen av Farmor&Farfar!
 
Vincent och Lias hade svårt att slita sig till middagen ;).
 
Dags att blåsa ut 5-årsljuset!
 
 
Tusen TUSEN tack till alla som var här! Synd att en del var tvugna att gå tidigare, men vi är ändå tacksamma att ni kom en stund! Speciellt Ellenova :).
 

Ellenovas 5-årstårta

 
I fredags bakade vi tårta igen. Ellenova hade 5-årskalas i helgen och hon önskade sig ett slott...
 
Klart vi gjorde allt för att uppfylla det! Och snäckan var nöjd med resulatet :). Hon hjälpte till på slutet med dekoreringen och var upp över öronen speedad när vi gick och lade oss :).
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa!

 
 
Jag har verkligen verkligen världens bästa Adam. När jag kom hem från jobbet igårkväll så hade han både hunnit göra tårtbottnar och 2 sorters småkakor med dubbel sats. Ja han gjorde en av dem med enkel sats redan förra helgen, men de råkade försvinna ner i våra magar. De är så goda att jag inte kan slita mig från burken :).
Därmed slapp jag baka allting idag och kan koncentrera mig på allt annat som ska hinnas eftersom jag jobbar hela helgen.
 
 
Adams lilla hjälpreda i helgen
 
ser ut som någon varit och tjuvsmakat ;).
 
 
Barnen har tagit en rejäl sovmorgon efter gårdagens bakande. De sover ännu ;). Jag har precis startat ugnen och ska slänga ihop en tårtbotten till så det verkligen räcker, och sedan ska vi få i oss lite frukost och fixa till oss innan kalasförberedelserna drar igång med storhandling och en snabbis in till stan! Underbart att ha semester idag :) 
 
 

Underbara vår!!

 
 
 
Idag har jag och barnen haft en riktig toppendag.Hoppet om våren är stort!! Jag är så lycklig :). Vi vädrade ut hela lägenheten idag på fm och kylde inte ens ner. Härligt!! Medans barnen diskade så dammade jag, och medans de städade på sitt rum så städade jag resten av lägenheten och sedan gick de ut i solen medans jag torkade golven. Båda barnen var överlyckliga när de fick vara utan mössa :). Underbart när man hjälps åt!
 
 
 
På eftermiddagen åkte vi ner till Rödeby då Ellenova hade sin 5-årskoll hos Tandläkaren. Hon fick klart godkänt och valde en "guldring" som gåva. Precis när vi gick ut därifrån så ringde BVC och sa att de hade fått in cykelhjälmar som var slut sist vi var där så då gick vi upp och hämtade en till Lias. Först blev han besviken över att den inte var blå, men sedan ville han inte ta den av sig ;).
 
 
Vi råkade ju totalt glömma bort att äta lunch hemma, så fokuserade på vår städning ;), så det fick bli ett nödbesök på McDonalds till barnens stora glädje ;). Båda barnen åt som aldrig förr och mamman var nöjd med att kunna belöna dem genom att åka vidare för att köpa lite nya skor :).  
 
 
Sandaler och foppa till de båda och ett par sneakers till Lias. Nu är vi rustade för vår och sommar :)!! Eller ja mamman behöver nog också lite nytt, som alltid :).
 
Komsikomsi våren....du får komma när du vill, helst redan igår..
 
 
 

Nytt till håret!

 
 
 
                              
 
Idag har jag klickat hem lite nya hårprodukter. Grazette har länge varit en av mina favoriter och nu har jag hittat det hos ännu bättre priser än hos frissan :)!! Både värmesprayen och inpackningen är slut så hoppas det kommer hem fort! Kan verkligen rekommendera dessa produkter! Inpackningen använder jag som balsam 1-2 ggr i veckan och den luktar såå gott! Sprayen gör håret lätt att reda ut, samtidigt som den ger värmeskydd och bevarar ditt färgade hår.
Använder deras schampo också, i samma serie som inpackningen, och har även deras härligt doftande duschcremer som jag fått i gåva hos frissan ett par gånger :).
 
 
 
 
 
När jag ändå klickade hem fick jag se att de hade Macadamia Healing Oil Treatment och då min Moroccan Oil också är slut så testar jag en sådan istället. Hoppas jag blir lika nöjd med denna som jag varit med min Moroccan som tyvärr var slut i deras lager. Denna har dock fått lika bra, om inte bättre, betyg så håll tummarna att den är bra och inte luktar apa ;). Sjukt bra priser!!
 

Nattinatt!

 
Piuh, äntligen klar med kvällens att göra! Vi har rensat bland papper och pärmar och då hittade jag även förra omgångens fotografier jag framkallade....i höstas!! Nu är förra sommarens semesterbilder insatta och färdigskrivna och näst på tur står alla Turkietbilder. Får skickas in snarast! Kommer ju behöva ett helt album bara till det :O. Herregud vad bilder jag har!! :)
 
Nu blir det sängen! Imorgon är jag och barnen äntligen lediga och då väntar förberedelser till helgens kalas. Adam och barnen bakade bullar i söndags, men det ska handlas, städas, fixas och bakas lite till.... Två kalas under min jobbhelg känns aningen stressande, men med lite planering går allt! Tur jag har fått semester på fredag i alla fall :).
 
 

Finaste Adam ❤

 
Påskharen kom minsann till mig och Adam också. På Långfredagen dök han upp. Bara sådär :). Adam fick en skål med fiskar som stod i köket när han kom hem helt plötsligt ;). Såå mysigt! I huset blir det ett akvarie har vi sagt, det har vi länge velat ha. Men till dess duger det med en skål i köket där de simmar hejvilt :).
 
En groda fastnade på kanten ;).
 
Jag fick något betydligt finare....
 
 
 
 
Ett nytt objektiv till kameran :)!! Måste bara ta mig tiden att lära mig det....Än har jag inte ens förstått hur jag slår på Macro-inställningen :P. Så mycket jag vill hinna med på så kort tid!!
 
 
❤ Tack BÄSTA BÄSTA Adam!
(Ja det är min egen privata påskhare såklart ;))
 
Älskar dig mest av allt och så tacksam över att du finns! Utan dig skulle jag inte klara någonting. Du får mig att andas och du får mig att finnas.
❤ Tack för att du är världens bästa! ❤ Puss!
 
 
  • Till bloggens startsida?