Niela - en svart skönhet

 
 
Den här underbart fina vovven av rasen ShihPoo ska få flytta hem till oss. Niela blir hennes namn, som betyder champion. Längtar såå efter henne, och ska bli väldigt kul att se hur mycket hon har växt på dessa veckorna :).

Alanya - Turkiet 5-20 September 2012

Äntligen har jag fått lite tid över till att gå igenom bilderna från Turkiet. Åh vad jag vill tillbaka!!!  Vi hade två helt fantastiska veckor med sol bad god mat dryck och shopping :). Vi tackar alla som var med och hoppas kunna åka snart igen!!
 
 
 
         
Första frukosten :).
 
 
 
3 glada kusiner
 
Utsikten mot hotellområdet, från vår balkong.
 
 Hamnområdet där alla bad-och utflyktsbåtar samsades.
 
 
 Vi vågade oss på att testa snabbmaten i Turkiet ;).
 
 Lekparker och fina parker fanns det gott om!
 
 Våra fina kids lärde sig båda simma under resan, och Ellenova lärde sig även ett par tag utan puffar :)!!
 
 Tog en heldag på havet med båttur och bad. Underbart!!
 
 
Kändes ingen skillnad i temperatur mellan luft och vatten :)!
 
 
 Båten vi åkte med!
 
Den härliga stranden, med stora stora vågor som ungarna älskade :)!
 
Åkte upp i bergen en dag för att få se Turkiets omgivningar. Fantastiskt fint!
 
 
Åsneridning :).
 
 
Blev bjudna på mat på floden. Häftigt!!
 
Fina Tiffan, min lillasyster.
 
Alla grabbarna vågade sig på att hoppa i den kalla kalla floden av bergsvatten. 6 grader och iskallt!! Jag och Ellenova vågade oss bara på att doppa tårna och höll på att förfrysa :)!
 
Filmmys på hotellet efter ytterliggare en lån dag vid poolen :)!.
 
Ellenova köpte sig en magdansös-dress :).
 
Bartendern på en resturang showade med ölglas. Fattar inte hur han fixade allt, han hade fler glas än såhär senare ;).
 
Adam och barnen fick reda kamel.
 
Lösgående sköldpaddor i buskarna
 
En härligt lat dag på stranden!
 
Poolmonster!! :)
 
Lias fick klippa sig på turkiskt vis ;).
 
En mysig kväll på vår STORA balkong! Tror nästan balkongen var lika stor som vårt rum på Gran canaria i december ;).
 
Dags att fira kusin Viggo som fyllde 6 år på resan!
 
Morfar bjöd på tårta!
 
Presentöppning! :)
 
Spännande när papporna spelar biljard :).
 
Ni ser likheten va ;). Duktig kock!!
 
Kopplar av efter middagen!
 
Ellenova ville ha fina flätor.
 
Vår trötta och sjuka prins sov långa tupplurer de flesta dagarna!
 
Haha Martin och Viggo :).
 
En nöjd Lias som äntligen kan simma med puffar :)
 
Ellenova var ett riktigt baddjur som åkte den stora rutschkanan hejvilt. Och snabbt gick det! :)
 
Underbar kväll och tyvärr den sista :(.
 
 

Svacka

 
Jag har varit nere i en svacka, en djup sådan. Fy så tungt allt känns sista tiden. Men nu är vi på väg upp igen, och det kan bara bli bättre! När tiden åter finns till mitt förfogande så ska jag blogga om vår fantastiska Turkietresa. Kan inte fatta att det gått över 1 månad sen vi var i den otroliga värmen. Inte så konstigt kanske efter en omtumlande månad med massor att göra... Fortarande har vi en hel del kvar att göra, men sen ska vi pusta ut och bli lite sociala igen eftersom just den delen priroteras längst ner på listan just nu...
 
 
 
Såhär såg det ut hos oss tidigare ikväll. Nu vet ni lite vad vi pysslar med ;).
 
 
 

Sleepover hos kusinerna

 
Ikväll blev det ödsligt tomt här hemma då kidsen helt plötsligt skulle övernatta hos kusinerna. Det är tydligen tråkigt här hemma och kusin Viggo verkade instämma för han lockade hem Ellenova trots att de från början skulle sovit här ;). Det innebär alltså att Adam och jag plötsligt har hela kvällen för oss själva och för att fixa här hemma, men redan nu känner jag att jag kommer däcka lagom tills jag sätter mig i soffan ;).
Finaste kusinerna BUS ❤

Mysdag

 
Bild sen tidigt i våras ;).
 
Idag struntade jag i min egen sömn efter nattjobbet och hade istället barnen hemma från dagis. Evigheter sen vi hade en ledig dag ihop mitt i veckan ♥. Kusin Vincent har varit med oss hela dagen då vi fart runt i div affärer och lunchen intogs på McD på barnens önskan. En riktig toppendag trots 3 väldigt spralliga barn framåt em när affärerna var tråkiga ;).
Vi började morgonen på Maxi för att fördriva lite tid och fortsatte sedan in till stan för att uträtta ett par ärenden och kolla på lite nya skor till Adam och barnen. Barnens är nu beställda men till Adam hittar jag verkligen inte. Han hade ett par Adidas Goretex som var riktigt superduperbra och som passade perfekt som vinterkängor trots att det egentligen bara var lite högre "gympadojor". Jag har också ett par, mina är dock aningens mycket mer använda då jag köpte de för ett par år sedan och använder de flitigt, men Adams var inte använda mer än i vintras när det var snö och slask...
Idag har jag vart runt i alla sportaffärer, men det spelar ingen roll om jag slänger ut så mycket som 2000kronor för inga kan mäta sig med de skorna. Så arg ledsen och besviken!!! Hoppas hoppas de kommer in till våren igen, men Stadium (där de är köpta och där jag alltid köpt mina par) visste ingenting om det tyvärr och inte de andra butikerna heller. Drygt när man hittar så bra skor och folk inte kan skilja på mitt och ditt!
Men nog om det.... Vi överlever nog det med, och får fortsätta jakten på bra goretexskor ;).
 
 
Förutom stan och sportaffärerna i Lyckeby hann vi en vända på bland annat Mio för att köpa ny hängare till våra jackor. Så skönt när den kom upp i hallen!
 

Paus

Jag har tagit en paus i bloggandet. Mycket för att vi har spenderat 2 underbart varma och sköna veckor i Turkiet men också av andra orsaker som jag kanske återkommer med senare.

Vill tacka min fantastiskt fina familj som gjort så mycket för oss, och fortfarande gör. Ni är bäst och förtjänar ett eget inlägg när jag är tillbaka i bloggandet ♥.

  • Till bloggens startsida?