BiomysAdam och jag tar oss sällan tid för egentid. Trist, för man behöver det verkligen! Härommorgonen insåg jag att det var vår dag, och att vi varit förlovade i 4,5 år så då slängde jag iväg ett sms om han ville ha biomys :).

Malin ställde upp som barnvakt och vi intog en helt tom biosalong. Mysigt, och lite läskigt ;)!!
Tack älskade sis för hjälpen! Inte ofta du säger nej till spontanbarnvakt. Det uppskattas ♥

Filmen var inget vidare alls tyvärr, men det var skönt att bara komma hemifrån några timmar och vi insåg att detta var vår första bio på två år. Vi gick på bio senast när Lias låg i magen och jag knappt kunde sitta ner en hel film ;). Verkligen illa, och vi lovade oss själva att det blir fler ggr inom det närmsta! :)

Testar att mobilblogga på riktigt :)Efter att ha beklagat mig lite hos blogg.se över att det finns en iPhone-app men inte en till Android, så fick jag hjälp med hur jag kan mobilblogga iaf. Tusen tack Carolina!! :)


Nu återstår det dock att se om jag klarar det eller inte ;).

Testar att lägga in en bild på underbart gosiga Lias imorse. Han gick och lade sig hos mig igen efter Adam gått till jobbet med alla gosedjur han har på sitt rum :). Det är väldigt viktigt för honom, han har nästan konstant sin groda i handen, eller iaf väldigt nära honom när han leker. Sötnos :)!!2 nallar, 2 grodor och en kanin :).

Saknar

Fy vad jag saknar att kunna blogga, eller sitta vid en dator överhuvudtaget.... Tänk vad beroende man är egentligen?! Det mesta kan ju göras via mobilen, men det är inte lika enkelt... Kan t.ex inte läsa mailen från Ellenovas dagis eftersom jag inte kan öppna worddokument. Drygt när jag ikväll hade behövt det. Får ringa dom tidigt imorgon istället ;). Läsa bloggar kan jag däremot, så det ska jag göra nu medans jag ändå ligger sömnlös i sängen ;).

Bloggpaus

Vår dator kraschade förra veckan.....kan man ha mer otur än vi?! Det är iaf anledningen till min frånvaro.... Det och att jag är så fruktansvärt trött hela tiden. Energin är som bortblåst! Jag har iaf hunnit städa av ikväll så imorgon är det FREDAGSMYS på hög nivå. Underbart!! :) Jag återkommer när jag har en fungerande dator igen då bloggning från mobilen inte går så bra...

Tack!!


Tusen TACK alla ni som kommenterat ang vagn.

Det lutar åt att vi tar Brion, och hyr en väska. Det står dock på hemsidan att stickprover görs och INGET annat än vagnen får ligga däri. Men ett pkt blöjor borde vi ju kunna trycka i??

Jag har sökt på blocket och hittade bla den vagn jag visade er, men man kan då lika gärna köpa en ny då det säljs ut på några ställen nu. Liten smidig och LÄTT vagn!

Jag har redan kollat med hotellet, det finns ingen vagn att hyra där, så två vagnar måste med. Ellenova går alltid, men kvällstid kommer det bli sent och jag kommer inte tvinga henne att gå i flera timmar så därför tas en enkel paraplysulky med till henne. Viloläge behövs inte, för hon kommer inte sova i den ändå. Jag känner min fisa :).


Anneli: Vad kul att ni med ska åka! Vart på Gran Canaria ska ni??  :)

Resevagn?Nu behöver jag lite hjälp. Detta blir ju som sagt våran första resa med barn och jag vågar INTE ta med våran fina PT-vagn eftersom jag hört hur dåliga flygen är på att ta hand om vagnarna. Vill nog därför inte ta med oss vår nya Brio-vagn heller, utan tänkte därför köpa en resevagn istället, för en billig vagn.

Har nu tittat på en sådan här vagn som visas nedan, men är det värt att slänga ut mer pengar på ytterliggare en vagn? Hur upplever ni som tidigare rest med barn att försiktigheten med vagnarna är??Planen är att hitta en såndär miniliten paraplyvagn till Ellenova, att ha med på kvällar och då vi planerar att gå långt, eftersom hon då kommer bli trött i benen. Vi planerar ju att gå några timmar om dagen :)!
Såg flera på Ölands djurpark i somras som hade hängt en sån på handtaget till den vagnen de körde. Smart ju :)!

Så vad tror ni? Är det bra eller dåligt att köpa en resevagn??

Att se fram emot


Bara några dagar innan våra liv fick en mörk skugga över sig bokade vi en resa. Och just nu känner jag bara att jag är SÅ tacksam över att vi gjorde det. Gud vad vi behöver iväg!! Det är dock väldigt många veckor dit, men veckorna går ju och jag längtar redan efter sol och värme! Detta blir julklappen till oss själva, i typ 3 år framöver :P.  All inclusive en hel vecka på Gran Canaria! Kommer bli toppen med barnen, och med oss fick vi Sara, Martin och barnen. SÅ KUL!!! :)

Sara skrev på facebook en kväll att hon längtade efter värme och jag var inte sen med en kommentar på det. En timme senare slängde jag iväg ett sms. "Jag har hittat vår resa!!" :), och dagen efter bokades den. Männen i våra liv hängde knappt med alls i svängarna, men det är ju tur dom har oss! Äntligen ska det bli av! :) Och nu går barnen och tjatar och längtar efter att åka till La Spania!! :) Första resan som familj känns både spännande och skrämmande ;).

Vi valde Familjerum på hotellet, för att få det lite större. "Vardagsrummet" är avskilt med ett tygdraperi. Perfekt när barnen somnar på kvällen :).
Det ska vara ett stort poolområde som är indelat i olika pooler, med barnpool och liten rutschkana osv, samt större pooler med stooora rutschkanor :).
Bra är också att det finns aerobic att träna så jag kan gotta mig rejält men ändå inte få ångest :P.

 
Hoppas det är lika fint i verkligheten!! :)

.....
Tårarna rinner längs mina kinder, och det finns inget slut!! Jag kan inte fatta. VARFÖR?? Vad är meningen med livet när det så plötsligt ska ryckas ifrån oss, helt utan förvarning, och alldeles för tidigt? Jag kan verkligen inte förstå, jag VILL INTE förstå!!!!

Det känns så himla fel och konstigt allting. Alla lever sina liv normalt och allt rullar på, men för mig (och min älskade släkt) känns det som jag lever i två olika världar där jag i den ena biter ihop och döljer allt inom mig och lunkar på i vardagslivet, och där jag i nästa värld sitter rödögd med tårar längs kinderna och med tankar och funderingar vart vi alla är på väg. VRID TILLBAKA KLOCKAN!!!

Att Adam och jag planerar bröllop känns just nu SÅ fel. Bilden av bröllop är den bild jag har av min älskade farbror och lilla Mia när de gifte sig för många år sen. Jag har fortfarande kvar min fina fina näbb-bukett. Den ligger på skänken i vardagsrummet och har varit mig kär i 20 år nu. Förstår ni då hur mkt dom betydde för mig? Aldrig ska jag slänga den, och aldrig ska jag slänga det fina bröllopsfotot på oss alla Till min underbara familj säger jag bara en sak; JAG ÄLSKAR ER!!!!  Fy vad jag är dålig på att säga just dom starka orden :(. 

 

♥ ♥ ♥Jag har alldeles för mycket i mitt huvud just nu att bloggen ligger längst ner på listan...
I fredags när jag var på jobbet och ringde hem till mamma av en slump fick jag ett fruktansvärt besked. Ett besked som kommer ta låång tid att förstå och acceptera, om jag ens kommer göra det? Livet är oerhört frustrerande och grymt, och jag blir så ARG över att en del människor råkar ut för allt utan att förtjäna det ens lite, medans vissa förtjänar det så mycket mer!


Min älskade farbror har betytt så mycket och är saknad av många. Alla mina tankar går till min fina kusin Kimmen som just nu går igenom det värsta man kan tänka sig. Och ja, jag menar verkligen det allra allra värsta! HUR i h-e kan livet vara så grymt mot ett barn?! Jag blir så ledsen och vet inte vad jag ska säga eller göra. Det enda jag vill är att vrida tillbaka klockan några dagar och sudda ut fredagen den 30 okt i allas våra almenackor!!

Thomas, fina farbror. Vi älskar dig och saknar dig och hoppas att du kan se oss ifrån himlen. Jag hoppas innerligt att du får träffa alla fina människor vi mist däruppe, och framförallt vår, DIN, Mia som även hon är oerhört älskad och saknad!! Ni finns i allas våra hjärtan.

Och kimmen, vi finns alla andra kvar här för dig, och med dig. Aldrig någonsin ska du behöva känna dig ensam!! ♥

  • Till bloggens startsida?