Tid att skänka, någon?


Ellenova och jag sitter i soffan och pusslar och tittar på tv. Jag är tröttare än tröttast, då jag sovit lika dåligt som vanligt och den där sovmorgonen jag önskade aldrig blev av. Längtar tills nästa lördag då jag hoppas kunna flörta till mig en sovmorgon av Adam ;).

Lias sover sen snart en timme tillbaka, och när han vaknar hoppas jag att det blivit lite varmare ute så Ellenova och jag också kan gå ut och njuta. Det var alldeles för kallt när vi var ute innan. 3 grader i maj är inte acceptabelt!!!
En romantisk middag här hade ju inte varit helt fel :)?

Jag är så sugen på att gå på bio en kväll, och att gå ut och äta, bara Adam och jag. Vi är såå sällan barnfria och jag kan sakna att bara vara han och jag. Förra året var vi visserligen barnfria 3 nätter, en för bröllop, en för kräftskiva och en för att Adam fyllde 25, men då blir det alltid sena kvällar tillsammans med andra. Och det är inte riktigt samma sak, även om det såklart är JÄTTEKUL det också :)!
En hotellweekend hade verkligen inte suttit fel... Å andra sidan skulle jag vilja ta med barnen på hotell och mys också, så lite mer tid hade inte heller varit fel. Någon som har lite över att skänka??


Jag har dessutom just fått veta att mitt specialarbete verkar helt fel. Så jäkla less på denna skola, och denna lärare nu att jag typ kräks. Hon säger en sak, men menar en annan. Ändrar uppgifter utan att säga till, och berättar hur ett arbete ska vara på 20 olika sätt. Jag har inte tid att sitta ner och göra om allting, och jag har definitivt inte energin. Jag tyckte jag gjort ett bra arbete!!Kommentarer
Skriven av: Malin (familjeliv ;))

Tråkigt med människor som lever för att jävlas..

Men ändå stort lycka till med arbetet..:)

2011-05-04 | 16:17:26
Skriven av: lotta

Ja jag vet hur du känner med barnfriheten, vi är sällan barnfria med. Och man behöver lite tid utan barnen för att vara bättre med barnen.

Men vi får ju lite barnfri tid den 28 ;) Vi ska dessutom boka rum inne på statt den natten, lite lyx i vardagen :)

2011-05-04 | 17:13:02 | http://lillansochminismamma.blogg.se/
Skriven av: åse

vet vad du menar med barnfria!! vi har varit de 2 gånger sedan Erik föddes.... Ibland hade det varit skönt att få bara vara en kväll o göra lite "vad man vill" men det kan man ju sukta efter i ett par år nu för en annans del som snart ska ha en ammande bebis.

2011-05-04 | 19:38:08 | http://kellran.blogspot.com/
Skriven av: Lina

Åh jag känner igen det där med "knäppa" lärare - fy bubblan för dom!! Hoppas allt löser sig till det bästa för dig och arbetet.Jag tycker absolut ni ska försöka få till en barnledig kväll snart, det är viktigt! Jag & Fredrik var ute och åt i söndags och i kväll ska jag överraska Fredrik med att dra med han in till stan för att se "fast and furious 5" på Bio, tillsammans med en tjejkompis som gör likadant på sin kille.Det är lixom det lilla som gör det :)Ha nu en riktigt bra dag, hoppas du mår bättre idag. kram

2011-05-05 | 07:38:37 | http://ninninusens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: