Nu tar vi "helg"


Imorn har jag MKT tvätt att vika och lägga in i garderober, lär ta halva dagen :). Har dessutom ännu mer att tvätta och fattar inte var allting kommer ifrån?! Man blir iaf glad av att titta på den, för vår tvätt innehåller mest kläder i alla dess glada färger :).Barnen och jag går på våran 3-dagarsledighet imorgon, och det ska bli så SKÖNT! Detta blir min enda "helg" eftersom jag jobbar igen from lördag.
Ellenova har önskat en tur till lekparken men resten av dagen blir bara mys, bus och lek här hemma. Det lär också bli en hel del hoppande, för det hinns inte mycket på dagisdagarna. Jag hoppas på att få lite sovmorgon dessutom, och att vi sen kan ha en lugn dag ihop. Ser fram emot att bara få vara lediga och njuta av dagen!

Ikväll har jag min ensamma tv-kväll. Adam flyr gärna undan då :). DH har spanats in, liksom cougar town. Nu ska jag dra mig upp till sängen för att fortsätta titta på In the middle, som är ett bra sömnmedel :), och värma sängen tills en kall Adam kommer in från garaget.

Förutom tv:n (och all tvätt!) har jag ikväll roat mig med att planera lite roligheter med våra fina vänner. Åh så kul det ska bli! Plan A hoppas vi på, men i värsta fall får det bli plan B :).

 

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?