Våran valborg

Även denna helgen har vi spenderat i husvagnen, men nu har vi nog fått nog för några veckor framöver :). Denna helgen var småkall och blåsig och det blev en valborg inte alls som vi tänkt oss. På em flög huvudvärk och halsont på mig och jag mådde bara sämre o sämre och på kvällen hade jag ont i varenda led. Det sitter fortfarande i, men har iaf släppt lite även om nackvärken inte är av denna värld. Skitförkylning!!
Men det var ändå en härlig helg tillsammans, och Ellenova jag och Adam var o tittade på Valborgs-elden vid stranden. Det blåste full storm, och man kunde då tro att det var mer höst än vår.... Vantarna åkte fram!!
Nu ser vi fram emot lite hemma-helger också. Jag ska dessutom jobba (praktisera) hela denna helgen....
Ellenova tog med sig filten in till kusinerna för att se en film efter att vi bjudit dom på kvällsmat.Myspys ♥


En iskall måltid på valborg. Lias frös så han skakade tänder, så vi fick flytta själva upp till solen och fortsätta äta efter en stund. Inte lätt att klä på en 1-åring mer kläder när det ska ätas....på fredagkvällen när Adam kom upp byggde vi staket. Blev MKT bra! Lias sticker snabbare än blixten, och Ozzy behövde en liten gård så det blev verkligen helt perfekt. Lias kan roa sig ute medans vi plockar och fixar, och Ozzy kan röra sig fritt utan att stöta ihop med alla andra hundar. ALLA våra grannar omkring oss har hund :).


Ellenova hjälper till med disken och en egen variant av "Diska diska varje söndag, och så varje Jul....det tycker jag är kuuuul!!" sjöng hon glatt om o om igen :)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?