Tack!!

Tack snälla Jonna och Louise som tog er tid för min oro :)!! Det är alltid skönt att höra fler som varit i samma situation.


Jag är fortfarande orolig, och jag kom på att jag kunde ringa bvc på deras telefontid på fm. Jag pratade ett långt samtal med henne om min oro och beklagade mig för att jag kände mig fånig men att jag var orolig för hörselns skull om han nu gått länge med vätskan.
Alla förändringar med Lias kom ju i vintras och inatt när jag grubblade kom jag också o tänka på att balansen sitter i örat så jag frågade om det påverkades vid öronkatarr och det kunde det göra. Det är nästan pinsamt att komma till dagis varje måndag för Lias har alltid nya blåmärken. Han är hur klumpig som helst och kan trilla av att han bara står rakt upp och ner ;). Eller så är det bara en slump, barn är ju klumpiga och slår sig för jämnan. Känns iaf skönt att ha berättat det så får de ta ställningen till vad de tror sen!

Som sagt, Lias har mkt symtom som kanske bara är en slump allihop, men sköterskan förstod mig iaf och läkaren ska ringa mig imorgon kl 8 eftersom han inte vet ngt om att symtomen varat så länge. Igår sa jag ett par veckor, men det är ju gnidandet av öronen som har tilltagit då. Det andra hade jag inte en tanke på, jag gick ju dit för jag trodde det var lite vax.....

Känns iaf skönt att få prata med honom en gång till och sen får han avgöra om vi ska in till öron som bvc tyckte.
Jag ifrågasatte idag varför så många andra fick rör, men att inget nämndes om det för Lias igår men fick inget direkt svar.... Läkaren får ta den frågan imorgon :).


Kommentarer
Skriven av: lina

tack för att du är så gullig å svarar om måtten:)

2011-05-11 | 18:53:02 | http://linahelena.blogspot.com
Skriven av: Sara

Hoppas de ordnar sig för Lias! Stackars fisen.. =(

2011-05-11 | 21:03:27 | http://zessansliv.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: