Söndagsshopping


Söndagen har vi mestadels spenderat åt shopping. Tanken var att bara kolla runt lite, men hem kom vi med nya sommarkläder till barnen, mat och en gasolgrill som vi länge velat ha! Ska bli underbart att slippa hålla på med kol och tändvätska bara man vill grilla lite korv som lunch till barnen :).

Lias fick sina första kalsonger. Nu kan Adam sluta pika honom när han lånar syrrans babytrosor hon hade sin första sommar som "shorts" :). Lite t-shirts och jeansshorts var välbehövligt!Ellenovas kläder. Konstigt att det alltid är mer färgglatt till flickor?!?!Denna köptes till Ellenova förra veckan. Underbart söt! Även Lias har fått lite nya byxor bland annat, men det hann läggas i garderoben och dessutom har det redan hunnit tvättas både en o 2 ggr :).
Det var iaf väldigt nödvändigt för båda barnen med nya kläder inför sommaren. Nu fattas bara sandaler till båda och Ellenova har valt ut ett par som tyvärr är slut i butik, som jag isf måste beställa från nätet - till dyrare pris och med frakt. Snåljåp :P.  Får vänta och se hur nästa månad blir först, för mitt csn-lån ger inte många öre. Får bara utbetalt för 3-4 dagars studier eftersom vi får utbetalt i förskott och det innebär inte mkt för plånboken. Trist! :(


Kommentarer
Skriven av: Frugan

Vad mycket fint ni har köpt :)Tack vännen för dina ord i min privata.

Kram

2011-05-16 | 11:31:18 | http://mammasbusungar.blogg.se/
Skriven av: johanna

hej sofie!

hoppas det blir bra med lias öron snart!att ni får den hjälp ni behöver!!!Vilka fina kläder du köpt till barnen!

dom jeans shortsen vart hittade du dom? tyckte dom va snygga!

kram kram

2011-05-18 | 03:05:50 | http://bebisfisen.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: