Sjukstuga


Ni är för söta som försöker peppa mig. Tack!! :) Jag antar bara det känns extra kämpigt att vara sjuk, när man vill hinna med så mycket!

Jag vaknade upp med mer förkylning än igår och huvudet känns tungt som ett bowlingklot, ungefär. Dagen började inte särskilt bra för Lias heller som hade gjort nr 2 i blöjan och därför hade sår ut på benen. Tycker så synd om min kille. Han skakar av smärta när vi ska byta på honom, så vi får allt som ta det i duschen och låta honom lufttorka innan vi kan lägga på ett tjpckt lager salva... Fattar inte varför det blir så? Men det är om blöjan sitter på  ens 10 min efter han gjort något, vilket händer ganska många ggr per dag.....? Får väl ta upp det med Bvc, igen!, i Juni när vi ska dit med storasyster.


Solen skiner iaf, och just nu ser det inte ut som det utlovade regnet ska komma? Jag borde därför få i mig lite frukost och försöka gå ut en stund. Jag har den nya rabatten kvar att rensa, plus att tulpanerna i den andra rabatten nu är överblommade så jag borde klippa ner det med så jag kan fylla på jord i dom i helgen. Jag fårse vad jag orkar :).Hoppas alla växter klarat sig efter den hårda vintern!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?