Öronkatarr


Mora Träsk är intressant!Lias har idag lärt sig att klättra upp i soffan, eller han har idag börjat VÅGA kanske man ska säga. Kunnat har han säkert gjort, men han är ganska så försiktig av sig trots sin vildhet :).


På fm var vi på VC och det visade sig att Lias har otosalpingit, öronkatarr, som har gett vätska bakom båda öronen. Vi har ett bra tag tyckt att det är ngt med hans öron, för han har gnidit till o från, men så har det ju blivit bättre igen och kommit och gått i flera månader. Vi har trott han gnuggar öronen för att han varit trött!!!

Det visade sig också att båda öronen blev underkända på hörselscreeningen som även gjordes och det betyder att trumhinnan inte kan vibrera som den ska och han hör sämre på båda öronen. Läkaren trodde att hans sena tal kanske kunde bero på det, även om han ännu inte är jättesen, borde han iaf försöka vilja härma och det gör han inte överhuvudtaget.....

Vi fick droppar som ska droppas 3 ggr om dagen och jag hoppas det gör susen. Mitt lilla hjärta ♥ Jag blir så orolig för min fis :(.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?