Längtan!
Idag har jag fått så fina ord av massa människor, bland annat min lärare :) och vissa människor gör en sådär extra glad och förväntansfull! Tänk att jag, om bara en vecka och en dag (nästa onsdag) är färdig buska och då börjar mitt nya liv. Jag har ett jobb i sommar jag längtar till!

Var där och fick mitt schema idag, och trots heltid känns det ändå ganska slappt. Kanske säger annorlunda i sommar :P. Barnen går i snitt bara på dagis 3ggr/ vecka, och då innebär det oftast en halvdag också. Känns kanon! Det kommer bli så himla bra det här :). Denna månaden har känts lite i hjärtat när de vart där 4 heldagar varje vecka :(.


Regnet vräker ner och mest hade jag velat krypa ner under en filt tillsammans med Adam, men medans jag har skrivit barnens nya dagisscheman så har han hunnit smita ut så jag ska dra på mig regnkläderna och gå ut till min babe och göra honom sällskap en timme eller så.


Kommentarer
Skriven av: Katrin

Jag måste bara säga att jag är hel impad av dig!Vilket jobb du har gjort!

Ibland känner man sig ur usel själv, för man gå här hemma med barnen och tar hand om hemmet, men sen hnder det inte mer. Man vill liksom utvecklas men till vad och vilket pris? Jag är ju en tjurig urtids mor som tvunget ska vara hemma med barnen fram tills skolan startar, så vi får väl se vad som händer med mitt liv.Jag är väldigt impad av din vilja och att ni har klarat det så bra!

Grattis till ditt nya yrke!

Bamse kram!

2011-05-26 | 11:44:17 | http://mollieleia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: