En lördag utan Adam


Idag har mamma och Malin varit här och hjälpt mig medans Adam varit i Tyskland med jobbet. Malin tog Ellenova med sig till en kompis några timmar, för att fixa bröllopsfrisyr och smink, och Lias roade sig glatt medans jag och mamma satte fart med att måla. Brunt ska nu bli vitt :)!!!


Busiga barn vid frukosten imorse!Jag är så stolt och imponerad av min fina Lias som roade sig såå bra ute helt själv och lät oss måla utan att vara på och kladda. Jag hade inte räknat med att vi skulle hinna ngnting de timmarna tjejerna var iväg :). Vid 12 fick han lunch och sedan somnade han, inne för första gången i sitt liv. Jag har försökt många ggr, men han vägrar varje gång, men idag låg han där i hör o häpna, 4 timmar!!! :) Tror dock inte han sov hela tiden, utan han vilade nog mest precis som när han var liten. Då kunde han ligga i timmar i sin säng :).

Vi hann en hel del, men så slet vi som dårar mellan ca 10.30-18 också. Tack snälla snälla mamma och Malin för idag. Uppskattar verkligen hjälpen till tusen att ni hjälper oss så!


När de åkt hem satte jag och barnen fart med att gräva och fylla på jord på längan som grävdes upp i höstas. Hoppas på att kanske hinna klart det redan imorgon så vi kan så gräs även där sen. Det är mycket kvar, men äntligen kan jag nog ändå se ett slut på det hela :). Spännande!!


Barnen gick och lade sig sent, med hopp om att jag ska få sovmorgon imorgon :P, men innan dess hann båda med en dusch och Ellenova även fotbad. Hon saknar att springa barfota sa hon idag. Hoppas att det snart är helt läkt så snuttan kan få bada och gå utan strumpor i gräs och sand som vi andra !


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?