Drömmar och att göra


Jag kollar Greys och när det är slut ska jag krypa ner i en renbäddad säng (underbart!!) och kolla på Off the Map. Adam är som vanligt ute och grejar, vilket jag är väldigt tacksam över att han orkar efter en hel arbetsdag. Själv är jag helt slut efter en ledig dag ;). Men så är jag sjuk också. Mår inte bra alls och vill bara dra täcket över mig och vakna frisk imorgon. Någon som kan ordna det?  Vi har mycket att göra om vi ska bli klara ngn gång! Vi har drömmar och planer och jag hoppas HOPPAS de kan slå in inom den närmsta framtiden. Ni kan väl hålla tummarna? :)

I helgen hoppas jag att Adam hinner med att forma klart inför gjutningen. I höstas, eller sensommaren kanske det va?, påbörjade vi ju att gräva ut och gjuta en ram vid uppfarten. Det är bara den stora höga muren kvar att gjuta så att vi kan fylla ut och göra en parkering, och sen är det dags att sätta staket.
Jag har precis räknat ut ett ungefärligt pris och vill gärna ha det på plats snart. Tycker det är MKT snyggare med en inramad tomt, än en helt öppen. I höstas satte vi ju även x antal meter häck för att rama in den ännu mer och den verkar ha överlevt vintern och fått sig några få blad nu. Vi måste bara dit med ny jord och lite gödning tror jag och sen måtte den växa lite på höjden också, för det ser allt lite mesigt ut :).
Häcken när den sattes i höstas...


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?