Bus och Eurovision


I fredags efter praktik och dagis tog jag och barnen oss en tur till husvagnen för att tillbringa natten där tillsammans utan Adam. Upp kom även Sara och barnen...
 
Vi hade en mysig kväll, men på lördagen vaknade båda barnen på uruselt humör som fortsatte hela dagen. Så himla trist, och vi åkte hem tidigare än planerat. Väl hemma blev de dock på strålande humör så de saknade nog bara sin pappa :).
Lias hittade på hyss, och när jag trodde han låg och sov hade han fått tag på en toalettrulle och rivit papper i HELA sängen. Snacka om att knäcka sin mamma :).Men det var iaf uttröttande för bara 10 min senare hade han snott varenda kudde och sov gott :).Ellenova och Viggo tittade på film tillsammans medans jag och Sara grillade korv och drack lite vin. Och spelade yatzy såklart :)!Lördagkvällen spenderade vi framför tv:n och Eurovision såklart :). Kl 20 satt vi bänkade och väntade, men insåg att det inte började förräns 21?! Alldeles försent, säger vi som alla somnade ifrån det :). Ellenova ville titta på Saade och höll sig vaken tills han hade sjungt klart och sedan däckade hon bara några sekunder in i nästa låt :). Adam var inte långt efter och efter 18 låtar gav även jag upp och väckte de andra så vi kunde lägga oss.
Men vi hade det mysigt innan John Blund tog oss iaf, och Ellenova sjöng och dansade :).


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?