Brunch med vänner väntar!


Ledig dag och såklart är vi uppe lika tidigt som vanligt. Märkligt det där att barnen kan sova till 6 de dagar de ska till dagis och vi väcker dom, men inte när vi är lediga...! Att sömn är en bristvara i en småbarnsfamilj går inte att förneka, men när man väl kommer upp i den där varma sköna sängen och fått på sig själv och barnen kläder känns det iaf lättare.


Dagen är fullspäckad. Vi ska få fikabesök av vänner, så när vi har gjort oss klara för dagen och fått ordning på vårt städniga kaos i husetär det dags att åka och köpa ägg så vi kan bjuda på pannkakor med sylt och grädde. Mumma!!


Därefter ska vi se om vi kan hinna med och åka in till stan för inhandling av lite sommarblommor så jag kan få lite sommarinspiration. Uteplatsen ska målas och göras fin i helgen, och då behövs det fina fräscha blommor att plantera :)!! Tack snälla snälla mamma som ska hjälpa mig att måla, och älskade lillsis Malin som ska ta barnen under tiden. Adam ska nämligen iväg till Tyskland med jobbet och inhandla lite godsaker under tiden :).
Kommentarer
Skriven av: Lina

Åh Tack snälla! Det är verkligen toppenskoj att få sadla om, från jemman till Friskis :) Känns som ett "uppåtsteg", speciellt eftersom jag får mitt egna skrivbord och då jag ska lägga schema för 8 st "underanställda". Man känner sig "viktig" på ett helt annat sätt! Samtidigt som man får tillhöra ett underbart gäng - OCH träna gratis! (både jag o fredrik)Nu längtar man bara till husflytten också :p 5 veckor kvar woho!Hoppas allt är bra med er? Och hur har det gått med Lias öron? Stackarn. Kram!2011-05-21 | 21:26:40 | http://ninninusens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: