Bästaste!


Jag har haft en bra dag på praktiken som började idag, men det är mycket att ta in när det är full avdelning och jag gärna vill veta allt, direkt :).

Nu sitter jag här halvslö och inte helt på topp, men ska snart krypa ner i sängen och vakna pigg och utvilad för en ny praktikdag. Adam är ute och grejar, och innan dess var han snäll och förberedde morgondagens middag som blir lammfärsbiffar med fetaost. Hur lite han än förstår, den stora pressen jag haft på mig själv senaste året, så är han ändå den bästa! Jag har alltid haft stora krav, så stora att jag minns att min mamma redan i 3:e klass fick prata med min lärare om det då jag grät mig till sömns med magont och illamående för att inte få högsta poäng på proven.... Jag minns känslan av oro än idag, och faktum är att vissa låtar som var poppis på den tiden får mig att må riktigt dåligt eftersom jag gärna hade radion på i bakgrunden när jag pluggade.

Nu vill jag bara avsluta vår sista kurs och hoppas att läraren inte tar flera veckor på sig för att rätta tentan och vårt grupparbete. Specialarbetet är i princip klart, bortsett från ett par detaljer, och nu är det bara LIA-uppgifterna och redovisningen kvar innan jag är en färdig barnundersköterska. Underbart, verkligen HELT underbart :)! Jag längtar efter att få jobba på Neo i 10 veckor!!

Jag kommer dock sakna att plugga, känslan av att lära mig nya saker, och kan inte utesluta att jag är igång med det inom en viss framtid igen :).


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?