Baka baka liten kakaJag är trött som få och ska nu bege mig upp i sängen och somna framför Greys. Adam har varit och gått blodomloppet med alla andra gubbar på jobbet, och jag och Ellenova har bakat kärleksmums att ta med till min praktik imorgon, på är allra sista dagen. 4 veckor går snabbare än blixten, och trots att jag kommer sakna arbetet och alla på Barn (kanske får jag komma dit igen en dag :)?), längtar jag nu tills jag får börja jobba på riktigt! Jag är inte riktigt typen som gillar att gå bredvid och känna mig som en svans, men å andra sidan har jag ju jobbat ganska självständigt ändå så det kan jag inte klaga på :)!

Lias har varit på VC med sina öron idag, och det ser ut att självläka nu efter dropparna så vi skulle avvakta tills aug när vi ska in till öron. Screeningen blev idag godkänd på båda öronen! Känner mig väldigt lättad och kan nu i efterhand erkänna att jag var lite väl stirrig för ett par veckor sen :P.
 
Imorgon ska vi till ortopeden med Ellenova och äntligen få träffa läkaren som gjorde operationen. Det har läkt väldigt bra och ikväll fick hon springa fritt en stund utan förband. Det är bara en liten liten skorpa kvar, så vi hoppas snart att hon kan slippa bandaget! Kanske redan imorn?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?