Borsta tänderna med Barbie eller Spindelmannen?

 

Ellenova fick en batteritandborste med barbie på av oss för några veckor sen. Hon älskar att borsta tänderna med den! Nu borstar hon tänderna för fullt, hela familjen tandtroll jagas bort morgon och kväll :).
Inga mer bråk om tandborstning på kvällarna!

En bra träning kanske inför tandläkarebesök i framtiden dessutom? När jag var liten, eller ja fortfarande om jag ska erkänna, tyckte jag det var läskigt med allt som låter hos tandläkaren...sug, borr mm.
Den här tandborsten låter som en liten borr, som andra eltandborstar, och är hon van kanske hon inte får en lika stor tandläkarskräck som sin mamma?

Barbie batteritandborsteSpiderman batteritandborste

" Colgate batteritandborste är ett kul och effektivt sätt för barn att borsta tänderna. En batteriborste rengör bättre än en manuell tandborste. Det tunna handtaget är lätt att hålla i och borsten säljs med batteri. Finns med tre gulliga Barbie-motiv och tre häftiga Spiderman-motiv. "Kommentarer
Skriven av: Carmen

Varför inte tre tuffa Barbie motiv och tre söta spindelmannan motiv :) ???

2011-01-21 | 18:39:19
Skriven av: Sofie

Svar till Carmen: Det kan man fråga sig. Allt ska jämt vara så väldigt puttigt till flickor och tufft till pojkar idag, och jag antar att även Colgate går på den linjen då det är deras citat...2011-01-21 | 18:50:59 | http://fiansess.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: