Lyckad shoppingtur!Igår var vi på shoppingtur innan jag började jobba, hela familjen. Inte jättelyckat då barnen kom i säng sent på lördagen och vaknade tidigt som vanligt, men vi hittade mycket bra så vi är nöjda :). Blev en tur både i Lyckeby och i Sporttältet ute i Lösen.

Jag hittade mig ett nytt och fint regnställ, välbehövligt! Adam köpte sig ett träningsställ och så blev det div skor till barnen. Lias vinterskor är nu avklarade och det känns SÅ skönt att för en gångs skull vara ute i god tid. Till Ellenova fanns det dock inget i vinterväg, men det hinner vi nog. Hon hittade ett par höststövlar iaf, så nu är hon nöjd. Hon har tjatat om att få köpa stövlar i evigheter så det kommer bli höstens favoriter, och säkert vinterns också :). Hade det funnits med klack hade jag garanterat er att hon köpt det med. Hon är stor nu säger hon :)! Blev också ett par snygga tygskor, rosa med blommor, till nästa sommar som vi hittade för en billig peng ;).En gymnastikdräkt blev det till damen också. En lila var beställd, men det fanns såklart inte så rosa blir nog bra det med. Imorgon drar hennes gymnastik igång och oj som hon längtat! :) Ska bli roligt att se hur det går, även om det kommer ta ett par ggr innan hon ens känner sig bekväm med allt nytt folk. Men lite roliga gamla kompisar till henne ska också börja så det känns kul :)! Och jag ser fram emot lite egentid med min tjej♥. Blivit alldeles för lite med den varan!

Kommentarer
Skriven av: Lina

Hej! Tack :)Åh ska ni flytta? Vart? nyfiken Massa massa LYCKA TILL med allt vad det innebär!! Vill ni ha flyttkartonger - så har vi massor ;) Bara hojta till!Och jisses så mycket fint du redan shoppat inför höst/vintern. Jag har precis hunnit sälja av våra gamla overaller (tradera is the shit!) :D Så, jag får väl ge mig ut på jakt jag med, innan storlekarna tar slut.Hoppas allt är bra med er annars, längesen jag kikade in här nu. kram!

2011-08-29 | 18:19:14 | http://ninninusens.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: