Mycket i tankarna...
Just nu händer det mycket i våra liv. Bröllop snurrar mycket i huvudet, och trots att det är lääänge kvar och jag har gott om tid att planera, eller VI såklart ;), så har jag ändå mycket nedsparat och skrivit hur jag vill ha. Faktiskt har jag redan handlat klänningarna till näbbarna. Det var inte alls planerat haha, och risken är kanske stor att de är antingen för små för vissa, eller för stora för andra ;). Men jag hittade till riktigt bra pris, och Ellenovas ena klänning var bedårande. Längtar så tills de kommer hem så jag får se dom i verkligheten :). Tanken är att jag sen ska starta en bröllopskategori så ni får veta smaskiga detaljer, men så kan jag ju inte heller avslöja för mkt ;). Men genom att börja handla smågrejer redan nu gör ju att det inte känns så maffigt i slutändan, för vi vill båda få det bröllop vi drömmer om. Vi ska bara hitta en lokal som rymmer oss också ;).
Känns som att jag drömmer om blommor, klänningar, musik, ja allt!  Måste skärpa mig!! :)


Annars har veckan varit hektisk även på andra sätt och att jag har varit sjuk har ju inte direkt underlättat med allt. Jag har fortfarande en del ont i halsen, fattar inte varför det inte släpper helt?! Men imorgon blir det jobb. Jag har varit hos läkare som har tagit prover och annat och det är bara en envis förkylning som satt sig i halsen. Dumma!!

Men nu har det mesta lugnat ner sig för oss och jag ser fram emot ett par lugnare veckor... Mer vad som hänt i veckan kan jag nog avslöja imorgon :)!!Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?