Uppdatering om nya PT-väskornaNu var det ett ganska bra tag sen jag fick hem mina väskor från Phil and Ted, så det är dags för ett litet inlägg :).

Jag tycker alla 3 är toppen. Beställde ju en minididdie, en hangbag och en shop&drop.

Shop&dropen var ganska "sladdrig", men vi hade en gammal "skiva" som hört till en annan väska som vi kapade till i rätt storlek och lade i botten av väskan. Nu är den jättestabil och lätt att ta ur utan att allt bara ramlar ihop. Perfekt att ha regnskydd, hjulskydd, myggnät, vindskydd (egensytt) och varsin filt däri till barnen. Får plats med mer än så, men det är det vi har däri hittills iaf ;).

Minididdien hängde inte alls som jag föreställt mig på vagnen då det bara är en rem att sätta fast den med. Men jag har knytit ett starkt resårband i chassit under syskonsitsen och knäpper den därigenom. Sitter hur bra som helst, och rymmer det allra nödvändigaste till båda barnen som blöjor, våtservetter, extrakläder osv. Underbart skönt att slippa den klumpiga skötväskan! Den är också smidig som axelväska när man knäpper av den från vagnen!

Hangbagen är också kanon. Två flaskor rymms vid sidan av mittfacket där det får plats nycklar, mobiler och kamera. Nu är vagnen komplett!! :) Fungerar också som midjeväska...


När jag köpte de röda dynorna i vintras köpte jag ju också ett bakstycke i mesh till vagnen. Det är kanon!! Det blir lagom "mörkt" och svalt när Lias sover, och sitter alltid på så det inte heller blåser in i nacken.

Vill ni se lite bilder? :)

Vagnen fullutrustad! Ser ut som att det blir dåligt med plats för Ellenova därbak, men det blir det faktiskt inte... Shop&dropen syns om ni tittar noga i varukorgen.Ber om ursäkt för ljusa och dåliga bilder, men jag tog dom nyss och det är strålande härlig sol :).Här syns bakstycket i mesh när vagnen är i viloläge (spännen uppknäppta-dragkedjor uppdragna)
Det som är så bra är att jag i vinter kan behålla det på, men komplettera med plastskyddet mot vind och snö.Det är ganska genomskinligt, men jag tycker blir det ganska dunkelt i vagnen, och Lias som annars är svårsövd i vagn gillar det! (Veckigt och knöligt blir det eftersom vagnen inte är helt i liggläge)


Alla tre väskor för högsta möjliga betyg av mig!!!


Kommentarer
Skriven av: Maria

Gillar du fortfarande mini-diddien? och hur blir det när man fäller syskonsitsen i viloläge med väskan?

2011-09-04 | 21:29:26


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: