Solen piggar upp!


Äntligen skiner solen, och jag ska åka och jobba! Ska bli riktigt skönt med en ledig dag sen innan jag går på mina sista nätter. Har ont i magen av att tänka på att jag inte vet alls vad som händer efter den 13 Aug. Min vanliga chef hör inte av sig, och på omvägar har jag ju för länge sen fått veta att jag inte kommer få vara kvar där eftersom gruppen ska försvinna. Alltså blir det omplacering, men var?!?! Jag VÄGRAR sätta mig i resursen kan jag tala om. Har jagat chefen ett flertal ggr denna sommaren, men hennes vikarie säger bara att hon inte vet ngt om det och att hon inte kan hjälpa mig. Så dåligt! Nu vet jag att min chef varit sjukskriven mycket, och jag vet också varför och jag lider med både henne och hennes familj så missförstå mig inte. Jag har väl ändå rätten att veta vart jag ska gå den 15?? Dessutom behöver dagis ha schema, men ikväll får jag sätta mig och lägga in fulldagar på dom hela veckorna så får väl det ändras i efterhand då....

Men jag fokuserar mest på här och nu, och njuter av mina sista dagar på neo. Känns otroligt sorgligt och ledsamt att inte stanna där, och jag kan inte hjälpa att jag känner stor besvikelse! Hade dom inte schabblat bort ekonomin, de som styr över det, hade det inte vart några problem, men nu ska massa människor avskedas från andra avdelningar för att spara in och får att slita ut!

Nu blir det iaf jobb och en snabb handling av div nödvändigheter innan. NJUT av sol och bad idag mina vänner :)!!
Den piggar upp och ger energi till långt in på hösten :).


Kommentarer
Skriven av: Katrin

Jag och barnen asade oss iväg och badade idag! skönt! Hoppas att du oxå får njuta lite av solen! =) Hoppas att ni har det bra allihopa! Bamse kram till er alla!

2011-08-02 | 20:55:00 | http://mollieleia.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: