Mysig start på veckan


Måndagen ägnades åt mys, en massa mys. Adam återgick till jobbet efter mer eller mindre hela sommaren hemma med barnen. Istället var det jag som var hemma, och det kändes väldigt annorlunda :). En lång frukost vid tv:n avnjöt barnen innan vi packade ihop oss och åkte till mina jobb för att fixa med lite papper. Jag har nämligen fått förlängt på Neo och är fortsatt tjänstledig från jobbet i stan. Återigen, Lyckliga Lyckliga JAG! :) Känns helt fantastiskt kul!


En god glass efter man handlat är lycka! Särskilt om man får välja den själv ;).Kvällen spenderade vi sedan hos svärisarna på Tacokväll. Mycket smarrigt :). Tusen tack för all hjälp med djuren när vi var iväg, och såklart även ett stort stort tack till Sandra med familj för all hjälp. Ni anar inte vad glada och tacksamma vi är för allt :)!

Även tisdagen var jag ledig och då passade vi på att hälsa på hos barnens nya förskole-avdelningar. Roligt hade dom, och det kommer bli en bra höst tror jag. Därefter åkte vi till Wämöparken för att leka, busa och spana in alla djuren. De nya griskultingarna höll sig framme, som tur var. Annars hade vi haft några besvikna barn ;). Med oss var Johanna och barnen, och även barnens farmor och farbröder. En riktig TOPPENDAG!!
Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?