Godmorgon!Sovmorgon till 8 idag med, men jag vet inte riktigt om jag tycker det är bra. Hela dagen blir förskjuten och hela anledningen till sovmorgonen är ju för att Ellenova är så förbaskat svårlagd om kvällarna. Det börjar verkligen bli drygt eftersom vi aldrig kan få den lugn och ro vi vill ha och behöver.
Nu har vi gjort oss iordning och ätit iaf. Eller ja Adam äter fortfarande, han är inte riktigt lika morgonpigg som jag och Ellenova ;).


Idag är det dag 2 i projekt köket. Fårse vad vi mer hittar för fynd. Spännande :). Elen ska dras om och väggen ska rivas/sågas upp, om nu allt går enligt planerna. Igår kunde vi inte göra så mkt mer eftersom Ellenova inte somnade förrän 21 och städningen tar ju lite tid den med när man river ;).

Tanken är alltså att vi ska ha ett stort valv mellan kök-och matdel. Vi ska inte byta köket, tyvärr, utan budgetrenovera det vi har. Byta tak, golv, måla/tapetsera, och måla luckor. Hade varit betydligt enklare att byta hela köket, men så länge vi inte helt oväntat vinner på Lotto (som vi inte ens spelar på) får vi vänta med det...
Det komemr bli en enorm skillnad i vilket fall!
Nu när vi tagit bort kylen och ett stort högskåp är det redan mkt luftigare och det kommer bli kanon när allt är klart.

Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar:

  • Till bloggens startsida?