Nya renoveringsplaner


Precis hemkommen från jobbet och placerade mig i soffan i väntan på Adam. Ellenova var vaken när jag kom hem så han försöker söva henne. Hon ska ju upp tidigt imorgon!
Ska ta mig en nattmacka och sen blir det sängen för mig med. Är helt slut!Nu när badrummet börjar bli klart, när rörmokaren gjort sitt!, är tanken att vi ska sätta igång lite sakta med resterande rum i huset.

Vi ska börja med hallen uppe, sedan trappen ner, hallen nere osv. Vi delar in det i olika etapper för att vi ska slippa känna stress och press.
Det här är ngt vi inte kan göra i veckorna, särskilt inte övervåning och trapp, eftersom Ellenova då är hemma. Därför hoppas vi få lite hjälp med barnvakt ngn helg då o då så vi kan köra järnet när vi väl är igång :).


Vi hade tänkt börja lite smått i helgen eller på fredag, men tyvärr är det ingen som kan ha Ellenova så det får skjutas på framtiden.
Då hade vi tänkt att sätta upp en ny vindslucka då den vi har är inne i en garderob utan trapp. Helt omöjligt för mig att komma upp där! Så vi ska köpa en ny med trappa och allt. Supersmidigt!

Tanken är att väggarna ska vara vita, och sen en fondvägg. Vad sägs om den här?Har sett den i verkligheten och den är såå snygg! Kommer bara vara på en liten yta, så det inte blir för mkt heller.
Den ska även följa med ner i trappen, på ena sidan sen och ev ngn fond med den nere i hallen. För att behålla samma linje så att säga....


Ellenova har ju fått ett lekrum härnere med som jag ska göra iordning så småningom. Ljusa väggar även där och sen en riktigt barnslig fondvägg :). 

Vad tycker ni om den här fototapeten?
Den är enbart 1.80 bred så alternativet är att sätta 2 bredvid varandra, eller sätta den i mitten på väggen.


Denna gillar jag oxå.  Vilken tycker ni ??
Nu är det ju ett bra tag innan vi drar gång med lekrummet. Men visst är det kul att spåna :)?!
Hallplanerna beräknas vara klart innan jul. Det måste det vara. Jag har lovat mig själv att ta det lugnt sista månaden så inte Mini får för sig att titta ut i mellandagarna :).


Nehe, verkar som Adam med somnat så bäst jag kikar till dom....

Gonatt med er!

Kommentarer
Skriven av: Maria Petersén

Hej Sofie!Vilken underbar blogg du har.

Jag röstar på barntapet nr. 2.

Den med stegarna på.

Men du...... nu blev jag nyfiken. Vad var det för hemlis du skulle berätta för Adam?

Har läst och läst men inte hittat något. Nåväl. Det kommer väl snart :)

Tack för en trevlig blogg.

Kram från Maria,Fristående hudvårdskonsult för Mary Kay :)))

2009-09-15 | 22:23:52
Skriven av: Ella

Skulle nog inte välja en tapet där barnen kan färglägga..dom är för små för att veta att dom inte får rita på någon annan tapet sen.

2009-09-16 | 17:17:35


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Din kommentar: